WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/2

Nivo romantike u vašoj vezi zavisi od vas – možda partner nije posebno romantičan i ne primećuje da vam to nedostaje, ali vi negujete romatniku, shvatiće i uključiće se.

Inicirajte razgovore o tome kako ste se upoznali, kako ste se osećali, kakav ste utisak imali jedno o drugom kad ste se prvi put videli, gledajte zajedničke fotografije s početka veze – to je romantično i biće vam prijatno i zabavno. Naravno, uočićete razliku između onoga kako ste se osećali tada i kako se osećate sada, ali ćete shvatiti da se sada više i dublje volite zato što se dobro poznajete, što ste se srodili i navikli jedno na drugo i da je ta prisnost i toplina ono što daje kvalitet vašoj vezi. Sećanje na prvu strast će vas raznežiti i vratiti vam deo te energije koja je isijavala iz vas u početku, a to će oživeti iskre među vama.

Ne štedite komplimente – hvalite partnerov izgled, ponašanje, manire, nagradite ga komplimentom za sve što uradi lepo i dobro, jer mu na taj način govorite da ste svesni njegovih vrednosti, da ste ponosni na njega i da vam se sviđa.

Proslavite svako njegovo i svoje postignuće, koliko god ono bilo skromno. Mesec dana bez cigareta jednako je dobar razlog za malu proslavu, kao i sklapanje posla koji će doneti više para – romantična večera kod kuće, ili izlazak na piće, samo za vas dvoje.

Dogovorite se da ćete za vreme koje posvećujete jedno drugom isključiti svoje telefone, da nećete odgovarati na poruke i koristiti internet – savremena tehnologija se uvukla u svaki kutak naših života i ne treba joj dozvoliti da vam kvari romantiku. Jedan odgovor na poruku za čas se pretvori u druženje sa telefonom, umesto sa partnerom, budite svesni toga i vreme koje ste odvojili da ga posvetite jedno drugom rasteretite svih uticaja sa strane.

Editors choice