Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Nivo romantike u vašoj vezi zavisi od vas – možda partner nije posebno romantičan i ne primećuje da vam to nedostaje, ali vi negujete romatniku, shvatiće i uključiće se.

Inicirajte razgovore o tome kako ste se upoznali, kako ste se osećali, kakav ste utisak imali jedno o drugom kad ste se prvi put videli, gledajte zajedničke fotografije s početka veze – to je romantično i biće vam prijatno i zabavno. Naravno, uočićete razliku između onoga kako ste se osećali tada i kako se osećate sada, ali ćete shvatiti da se sada više i dublje volite zato što se dobro poznajete, što ste se srodili i navikli jedno na drugo i da je ta prisnost i toplina ono što daje kvalitet vašoj vezi. Sećanje na prvu strast će vas raznežiti i vratiti vam deo te energije koja je isijavala iz vas u početku, a to će oživeti iskre među vama.

Ne štedite komplimente – hvalite partnerov izgled, ponašanje, manire, nagradite ga komplimentom za sve što uradi lepo i dobro, jer mu na taj način govorite da ste svesni njegovih vrednosti, da ste ponosni na njega i da vam se sviđa.

Proslavite svako njegovo i svoje postignuće, koliko god ono bilo skromno. Mesec dana bez cigareta jednako je dobar razlog za malu proslavu, kao i sklapanje posla koji će doneti više para – romantična večera kod kuće, ili izlazak na piće, samo za vas dvoje.

Dogovorite se da ćete za vreme koje posvećujete jedno drugom isključiti svoje telefone, da nećete odgovarati na poruke i koristiti internet – savremena tehnologija se uvukla u svaki kutak naših života i ne treba joj dozvoliti da vam kvari romantiku. Jedan odgovor na poruku za čas se pretvori u druženje sa telefonom, umesto sa partnerom, budite svesni toga i vreme koje ste odvojili da ga posvetite jedno drugom rasteretite svih uticaja sa strane.

Editors choice