Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Nivo romantike u vašoj vezi zavisi od vas – možda partner nije posebno romantičan i ne primećuje da vam to nedostaje, ali vi negujete romatniku, shvatiće i uključiće se.

Inicirajte razgovore o tome kako ste se upoznali, kako ste se osećali, kakav ste utisak imali jedno o drugom kad ste se prvi put videli, gledajte zajedničke fotografije s početka veze – to je romantično i biće vam prijatno i zabavno. Naravno, uočićete razliku između onoga kako ste se osećali tada i kako se osećate sada, ali ćete shvatiti da se sada više i dublje volite zato što se dobro poznajete, što ste se srodili i navikli jedno na drugo i da je ta prisnost i toplina ono što daje kvalitet vašoj vezi. Sećanje na prvu strast će vas raznežiti i vratiti vam deo te energije koja je isijavala iz vas u početku, a to će oživeti iskre među vama.

Ne štedite komplimente – hvalite partnerov izgled, ponašanje, manire, nagradite ga komplimentom za sve što uradi lepo i dobro, jer mu na taj način govorite da ste svesni njegovih vrednosti, da ste ponosni na njega i da vam se sviđa.

Proslavite svako njegovo i svoje postignuće, koliko god ono bilo skromno. Mesec dana bez cigareta jednako je dobar razlog za malu proslavu, kao i sklapanje posla koji će doneti više para – romantična večera kod kuće, ili izlazak na piće, samo za vas dvoje.

Dogovorite se da ćete za vreme koje posvećujete jedno drugom isključiti svoje telefone, da nećete odgovarati na poruke i koristiti internet – savremena tehnologija se uvukla u svaki kutak naših života i ne treba joj dozvoliti da vam kvari romantiku. Jedan odgovor na poruku za čas se pretvori u druženje sa telefonom, umesto sa partnerom, budite svesni toga i vreme koje ste odvojili da ga posvetite jedno drugom rasteretite svih uticaja sa strane.

Editors choice