Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Pre svega, trebalo bi da znate istinu o sebi – da li ste monogamni, ili ne? Ako jeste, da li možete prihvatiti partnera koji nije i koji verovatno neće ostati veran, ali će ostati uz vas? Prevara je uvek izdaja, ali ako je uključivanje drugih osoba u vaš odnos stvar izbora, onda nema prevare. Zato je u ljubavi, kao i u svemu ostalom, najvažnije da znate šta hoćete. Pa, ako je monogamija vaš izbor i želite kvalitetan i monogaman odnos, počnite od početka.

Izaberite partnera koji je takođe monogaman

I koji ima seksualne apetite slične vašim – a to znači, zrelu osobu, koja poznaje sebe i zna šta hoće, kao i vi. U suštini, to znači da ćete provesti neko vreme u upoznavanju, pre nego što ustanovite vezu, da ne biste doživljavali neprijatna iznenađenja i izdaju. Deluje jednostavno, ali u praksi je nekako najteže ostvariti jednostavne stvari – kao što je svest o sebi i poštenje u odnosu.

Osvojite nezavisnu seksualnost

Osećati se poželjno, stvar je samosvesti i samopouzdanja. Ako vas “podiže” da flertujete i tako dobijate potvrdu svoje “ženske moći” partner treba da zna da to njega ne ugrožava i da se to tiče samo vas i vaše seksualne samosvesti. Ponekad ne možete dobiti od partnera sve komplimente i potvrde koji su vam potrebni, ali možete da pronađete ono što vam je potrebno i da to zatim upotrebite u svom odnosu prema partneru. Ovo je osetljivo pitanje, jer onda tu istu slobodu morate dati i svom partneru i zato je pitanje poverenja i poštenja najvažnije.

Editors choice