Neke priče se teško zavšavaju, ali možda možete da im pružite priliku da se drugi put završe bolje – za vas. I bolje je da se opet završe, nego da ostanete upitani, sa osećanjem nepotpunosti i emotivnim crnim rupama u koje neminovno upadaju sve naredne veze, samo zato što prethodnu niste nikad ni dovršili. Ako već tako stoje stvari, onda vredi osvajati bivšeg.

Velike su šanse da je i kod njega ista situacija i da će vam pružiti priliku. Ako ste mnogo zabrljali, možda neće propustiti mogućnost da vam pokaže kako ga sada ne možete povrediti, jer su se, što se njega tiče, uloge izmenile i sada je moć u njegovim rukama – a moć opraštanja i pružanja još jedne šanse je opojna, kao i svaka druga.

Ako je prošlo dovoljno vremena, pokažite mu koliko ste se promenili

Jer za kratko vreme niste mogli nešto da sazrete i levelujete. U oba slučaja treba da počnete sa tim koliko vam je žao zbog vašeg doprinosa raskidu. Nabrojte zašto ste bili glupi, sebični i arogantni i zamolite za oproštaj. Nemojte se uvrediti ako on vašoj listi doda još nešto.

Otkrijte koliko se on promenio

Možda nema mnogo toga da se otkrije, ali ono u čemu je napredovao, postao svesniji, tolerantniji, odlučniji, pokazaće se. Recite mu koliko cenite njegov napredak i pokušajte zajedno da shvatite da je prethodni raskid bio dobar zbog toga što se ne biste promenili na bolje, da to nemate u iskustvu. Zato sada možete da budete pametniji nego pre.

sex sa bivsim Kako da ponovo osvojite bivšeg
Comments