Nikako ne uspevate da osvojite momka koji vam se dopada? Ne možete da otkrijete šta vas privlači, šta očekujete i kakvog dečka zaista želite? Možda je vreme da okrenete novi list. Sedam svežih pravila “ljubavne igre” odvešće vas pravo do njegovog srca.

U svojoj knjizi, “Jato: kako vam muškarci koje poznajete mogu pomoći u pronalaženju ljubavi koju želite”, Džesika Masa (Jessica Massa) predstavila je pravo revolucionarno otkriće na polju ljubavnih odnosa. Prema njoj, svaka žena treba da se okruži grupom (jatom) muškaraca od kojih svaki zauzima određeno mesto u njenom životu. Ona objašnjava da svaki muškarac u životu žene igra posebnu ulogu koja ispunjava određene potrebe. Potrebno je samo pridržavati se sedam pravila koja predlaže ova autorka.

O svakom muškarcu razmišljajte kao da pripada vašem jatu

“Jato” čine svi muškarci u vašem životu, oni sa kojima ste se zabavljale ili sa kojima ste mogle da ostvarite vezu, ali niste, kao i svi oni sa kojima dolazite u bliski kontakt na različite načine. U prodavnici u koju svakodnevno idete, poznati kafić ili ulica kojom često prolazite, poslovno ili intimno okruženje, sve obične i neobične situacije u kojima imate priliku da se susretnete sa najrazličitijim muškarcima. Svi oni vam mogu pomoći da otkrijete ko ste, šta želite i kakav profil muškarca vas najviše interesuje. Posmatrajte ih, prepoznajte šta vam se kod njih više ili manje dopada, otkrijte šta vam prija u odnosu sa njima, a šta biste rado izbegle.

malena1 Kako da osvojite dečka koga želite

“Jato” čine svi muškarci u vašem životu, svako od njih ima posebnu ulogu koja vam može pomoći da otkrijete šta želite i šta vas privlači kod suprotnog pola

Ne čekajte da vas pozove na sastanak

Promenite uobičajeno gledanje na sastanak. Oslobodite se uverenja da je za sastanak potreban pravi trenutak i njegova inicijativa. Proširite vidike i mogućnosti. Svaka situacija može biti idealna prilika za sastanak iz snova. Ne zaboravite da se najlepše stvari događaju upravo kada se najmanje nadamo i pripremamo.

Comments