Preuzmite inicijativu

Žene koje čekaju ljubav iz snova najčešće se nikad ne probude iz sna. Probudite se, preuzmite inicijativu za ono što želite, bez straha od neuspeha. Kako ćete inače znati da je pravi ako ne probate? Ako se loše završi to sigurno neće biti zbog toga što ste napravile prvi korak.

Budite otvorene u druženju sa muškim prijateljima

Što ste više otvorene sa svojim muškim prijateljima, oni će biti slobodniji da vam se prikažu u različitom svetlu i iznenadiće vas. Provedite neko vreme sa njima u različitim i netipičnim situacijama i otkrićete više o njihovim stvarnim osobinama, interesovanjima i željama koje vas mogu privući. Budite inovativne. Umesto odlaska u provod, kafe ili pića, predložite odlazak na utakmicu i pivo nakon toga. Eksperimentišite i sigurno ćete naići na prijatna iznenađenja i inspirativna otkrića.

Ostavite ih nasamo

Još niste sigurne da među vama postoji hemija? Sve dok ne postanete sigurne u to, potencijalni dečko neće prepoznati da vam se zaista dopada. Ako se stalno krećete u muškom društvu, nećete imati priliku da prepoznate da li vas neko od njih zaista privlači i vrlo je moguće da ni on neće razumeti da gajite nešto više od prijateljskih osećanja. Ako ste sigurne da je prijateljstvo preraslo u nešto više, pokušajte da ga odvojite od ostatka muškog društva i započnete intimniji odnos nasamo.

zene zmajevi1 Kako da osvojite dečka koga želite

Budite iskrene

Među vama već postoji prijateljstvo i on zna šta mu se dopada kod vas. Upoznao vas je u spontanom okruženju i situacijama gde ste bile opuštene, spontane i svoje. Zato mu nagle promene u ponašanju i izgledu mogu delovati veštački i čudno. Najbolje je da se opustite i budete iskrene, kao i do tada.

Razumite njegove motive

U svojoj studiji, Džesika je ukazala na činjenicu da savremeni muškarac danas često brine o svojoj budućnosti, karijeri i identitetu, i dok sve to ne postigne, postoji sumnja i strah od preduzimanja inicijative i prvog koraka sa potencijalnom devojkom. Važno je prepoznati šta je u pozadini njegovih namera, pre nego što se odlučite za dalji korak. Da li pokazuje zainteresovanost, tretira vas sa poštovanjem, ili se ponaša kao da ste prolazna faza u njegovom životu?

Izvor fotografija: tumblr.com, scorpiondisco.com


Ana Krkeljić je večita studentkinja života. Budistkinja. Feministkinja. Sanjarka koja se nikada ne budi, jer misli da je najbudnija dok sanja. Misija joj je da vrati veru u duhovnost svakodnevnog života. Voli ljude zato što ih razume, a razume ih zato što ih voli.

Comments