Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Ukoliko sumnjaš da te partner vara, razmisli najpre o tome da li želiš da se uveriš u to i šta ćeš posle sa tom informacijom. Mnoge žene polusvesno odlučuju da se “prave lude” i da ne primećuju očigledne znake da partner nije veran. Nekima to prosto nije važno, prevaru ne shvataju kao neku strašnu izdaju, nego kao seksualni aranžman koji nema ništa sa pripadnošću i zajedništvom, a neke sumnjaju, ali odlučuju da veruju partnerovim razuveravanjima, jer je to mnogo lakše nego suočavanje sa činjenicama. Dakle, možda ne želiš da znaš stvarno da li te partner vara. A ako si načisto sa tim da želiš, onda verovatno već prepoznaješ sve sumnjive znake.

Partner strogo pazi da vam njegov telefon ne ostane na dohvat ruke, a drži ga na tišini ili vibraciji, što te ne sprečava da uočiš da telefon stalno “blinka” i da ga on neprekidno ima pod rukom, kako bi što pre proverio poruku.

Sumnjivo je i ako počne da provodi mnogo vremena na društvenim mrežama – od mikrovaranja putem flerta sa nekom osobom, do stvarne prevare nije tako daleko, a i sama činjenica da on sa nekim razmenjuje emotivne ili lascivne sadržaje, da jedva čeka da pročita poruku i da odgovori i da ga to prosto izdvaja iz života oko njega, ozbiljna je kao i sam čin preljube.

Sumnjiva je promena imidža, garderobe, frizure, parfema, motiv da ide u teretanu koji ranije uopšte nije imao iako ste mu to često predlagali, sumnjivo je kad prestane da se bavi aktivnostima i hobijima koje je ranije voleo, kad prestane da se druži sa dosadašnjim društvom i uopšte, kad pokazuje upadljive znake promene svog ponašanja i svojih interesovanja. To verovatno nije (samo) kriza srednjih godina, ili kriza identiteta, već i goruća želja da se nekome dopadne.

Editors choice