Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Taj scenario raskidanja i mirenja dobro ti je poznat – gotovo da nema para koji nije prošao, ili prolazio kroz to više puta. Ali kad ti sa svojim partnerom dođeš u tu situaciju, ne možeš a da ne pomisliš da je stvar ozbiljna i da više nećete biti zajedno. Ako ti raskidaš, ubeđena si u to, jer si najzad sabrala svoje razloge, osnažila svoje srce – ili iskoristila svađu i naboj – da raskineš i ne misliš da mu se vraćaš, ili da ponovo prolaziš kroz to. Ako je on raskinuo, povređena si i ljuta i ubeđena da može da te moli da mu se vratiš i da nećeš pokleknuti, kad je mogao tako da te šutne. Osećanja nas preplavljuju i odnose nam sposobnost rezonovanja. Zato nam se i dešava da raskidamo i mirimo se i da se zapitamo zašto sebi dozvoljavamo te gluposti i da li to znači da smo nezreli i da ne znamo šta hoćemo i kako da se odgovornije odnosimo prema svojim osećanjima i prema osećanjima partnera, prema sebi i prema vezi u kojoj se nalazimo. Ako želiš da izbegneš da se ponovo nađeš na emotivnoj klackalici, a želiš da daš šansu svom bivšem, jer si sigurna da su osećanja i dalje snažna, pokušaj da postaviš odnos drugačije – jer, ako treba da trajete i da negujete svoju ljubav, onda zaista treba da krenete ispočetka.

Ne žuri sa pomirenjem

Ako je već napetost i nerazumevanje došlo dotle da ste raskinuli (bilo koji da je povod), ne treba da žuriš sa pomirenjem (bilo da si sigurna da ćete se pomiriti, ili se plašiš da nećete). Upotrebi to vreme kao konstruktivnu pauzu u odnosu. Udalji se i posmatraj stvari iz šire perspektive. Pozovi partnera na razgovor i drži se dogovora – nemojte prebrzo ponovo završiti u krevetu, jer ćete onda raskid shvatiti kao svađu koju je prekinuo seks pomirenja i ništa nećete rešiti. Ne dozvoli naboji i emocijama da ponovo preuzmu i da te poplave i odnesu ti razum. Ovo je vreme za razmišljanje, preispitivanje i svesno i razumno donošenje odluka – i upotrebi ga u potpunosti.

Budi sigurna da to želiš

Da bi bila sigurna, moraš da uzmeš u obzir ono što ti srce poručuje – osećanja se računaju, i te kako. Ali, sačekaj. Ukoliko si još uvek ljuta, uvređena, povređena, nećeš čuti njegov glas razgovetno.

Editors choice