*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Kako da popraviš svoju vezu (a da se ne baviš nikakvim taktikama)

Kako da popraviš svoju vezu (a da se ne baviš nikakvim taktikama)

1/3

Ljubavni odnos je daleko od svega o čemu si maštala i koliko god si sigurna da voliš svog partnera i da želiš da ostvariš stabilnu vezu i daješ sve od sebe, biće teško. Ne samo da će biti teških momenata i perioda – možda će u stvari biti dobrih, srećnih i opuštenih momenata i perioda, a sve ostalo će biti manje ili više teško sve vreme. Kao da imaš osnovu, pravac i liniju na kojoj se nalazi ono teško, svakodnevno, prizemno, što se tiče razlika, netolerancije, karaktera, trpljenja i stalnog vrednovanja – zašto ostaješ na toj liniji, zašto podnosiš neke stvari, zašto se nikad ništa ne promeni na bolje, šta će to sve tebi i da li možeš bolje – i onu drugu, krivu liniju, amlitudu, koja pulsira gore-dole i pomaže da ljubav pobedi. Ali, ponekad je ljubav istrajno teška borba u kojoj ništa i niko ne pobeđuje i potrebno ti je da sagledaš realne, razumne i suštinske načine na koje možeš svoju vezu da popraviš, da neke stvari sebi olakšaš, a da ne odustaješ od ljubavi i posvećenosti.

Identifikovanje problema

Ako si nastojala da projektuješ sliku srećnog para, to si činila zbog drugih, koliko i zbog sebe – htela si u to da veruješ. Ali to nastojanje ti je malo ispralo mozak i posrkalo konstruktivnu energiju. Jer laž uvek tako radi – iznuruje te i oduzima ti energiju, dok ne podlegneš ili dok se ne pobuniš. Treba da prestaneš da živiš u iluziji o tome šta ljubav treba da bude i da sagledaš realno stanje na terenu – a kad to uradiš, onda je moguće i izvesti neke radove. Šta je glavni uzrok problema među vama? Šta je ono što on donosi u vezu, a što tebe obeshrabruje i razočarava, a šta ono što ti donosiš? Od koliko delova ljubavi, straha i očekivanja se sastoji vaš odnos? Kako je to za tebe, a kako za njega? Dokle god je procenat ljubavi veći od 50, dok ljubav preovlađuje nad delovima koje zauzimaju strah da više nikog nećeš naći i da ćeš ostati sama i očekivanja da u vezi pronađeš kompletno samoostvarenje, ispunjenost i sigurnost, veza može da se popravi. A to znači, da se razvija i produbljuje.

Kako da popraviš svoju vezu a da se ne baviš nikakvim taktikama 1 Kako da popraviš svoju vezu (a da se ne baviš nikakvim taktikama)

Editors choice