5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Svako od nas misli za sebe da je vrlo normalna osoba i svi se pribojavamo da nismo već odlepili. Možete da se opustite – istina je da smo svi pomalo ludi. Svako na svoj način. Neki ljudi su vrlo nesigurni i to prikrivaju arogancijom. Neki stalno imaju pomešana osećanja, uvek trepere nekom posebnom energijom, kao da koračaju po užetu i jedva održavaju ravnotežu, neki su distancirani i hladni jer se užasno boje da će biti povređeni, neki su zavisni od svoje dnevne rutine i reda koji su zamislili i ako im se nešto poremeti, potpuno su izgubljeni i bespomoćni. Neki su perfekcionisti, a neki sila haosa i nereda. Neki poznaju depresiju, svi poznajemo anksioznost. Kad bismo svi bili normalni u svim segmentima, svi bismo bili vrlo slični i ne bi bilo nikakvog energetskog naboja i sudaranja, koje uzrokuje mali veliki prasak, koji stvara novu planetu u našem ličnom sazvežđu. Ljubav.

Da, iako smo svi malo ludi, svi smo u stanju da se zaljubimo, a možda smo u stanju i da preduzmemo najveći rizik na svetu i da prevaziđemo svoja ograničenja, strahove i ludila i otvorimo se za doživljaj ljubavi.

Ko zna na šta su sve ludaci spremni?

Ljubav nije uspeh koji osvajaju samo odabrani, najambiciozniji, odlikaši, štreberi, junaci i harizmatične vođe. Ona ne uzima najbolje među nama, dok ostale ostavlja ucveljene u mraku. Ne uzima čak ni najveće ludake. Ona nema to komparativno svojstvo, koje obraća pažnju na bilo šta “naj”.

ljubav 23 Kako da praktikujete ljubav, kad ste malo ludi (BLOG)

Editors choice