Poziva vas na sastanak

Bilo da je u pitanju odlazak na večeru ili u bioskop, znajte da momci ne rade to bez nekog posebnog razloga. Jedan od tih razloga može biti i da se zaljubljuje u vas, da mu se sviđate i da voli da provodi vreme razgovarajući sa vama. Dobro je kada prepusti vama da izaberete film koji ćete pogledati, iako je to ženski, ljubavni film. Još je bolje ako vi prepustite njemu da izabere da pogledate ono što se njemu dopada. Na taj način će se sigurno još više zaljubiti u vas i učinićete ga još srećnijim.

SLIKA 51 Kako da prepoznate da se zaljubljuje u vas

Poziv na sastanak govori da mu se sviđate

Ne ponaša se kao da može da vas kontroliše

Kada se dečko ponaša kao da može da vas kontroliše, to nije ljubav. To je opsesija. Sa druge strane, ako se ponaša kao da vas ne kontroliše i govori vam da ste slobodne da radite šta poželite (osim izlazaka sa drugim momcima, naravno) to je znak da vas želi samo za sebe i da vidi svoju budućnost sa vama.

Poklanja vam darove

Pokloni ne moraju biti skupoceni da bi vam bili dragi. Ponekad jedna ruža znači više od skupog nakita. Ako vas dobro poznaje, sigurno mu neće biti teško da izabere pravi poklon za vas, jer dobro zna vaše želje. Što više pažnje poklanja odabiru pravog dara za vas, to mu se više dopadate.

Kaže vam da vas voli

Momci nisu uvek spremni da kažu te dve reči, izuzev kad se zaista tako osećaju. Tada ih niko neće sprečiti da izgovore to “volim te”. Kada je spreman da vam to kaže i da podeli sa vama svoja najdublja osećanja i želje, budite sigurne da je zaista zaljubljen u vas!

Znate da možete da mu verujete i da on veruje vama

Poverenje je najvažnije u svakoj vezi. Kada niste u stanju da verujete osobi sa kojom ste, kako možete da kažete da je i volite? Ako ipak imate poverenja u svog partnera i on ima poverenja u vas, ne postoji prepreka koju nećete moći da prevaziđete, a vaša osećanja će vremenom postajati samo jača.

Izvori fotografija: favim.com, keepcalm-o-matic.co.uk, webstockpro.com, aspieweb.net, 8tracks.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

Comments