Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Kako da pretvorite stres u pozitivnu energiju

Kako da pretvorite stres u pozitivnu energiju

Udruženim snagama Synergy Talents i InCentar organizuju prvi prolećni interaktivni događaj kreiran za poslovne ljude i preduzetnike. Događaj pod nazivom “Pretvorite stres u pozitivnu energiju” biće održan u prostorijama InCentra, Cara Lazara 5-7 sutra 5. maja 2015. u 18 časova.

Od stresa, “bolesti savremenog doba”, boluje sve više ljudi. Pritisci sa svih strana na privatnom i poslovnom planu čine balansiranje bitnih i nebitnih obaveza prilično teškim za mnoge. Prepoznati stres je prvi je korak ka smanjenju istog, a pretvoriti ga u pozitivnu energiju prava je umetnost.

“U današnje vreme čini se da su svi pod stresom jer se ritam života konstantno ubrzava. Od prevelikih količina stresa pate posebno poslovni ljudi čije obaveze u toku 24 sata su brojne. Upravljanje stresom je veoma bitno jer stres šteti Vašem zdravlju, narušava odnose sa ljudima, umanjuje produktivnost i remeti kvalitet života“, istakao je Hans Buster, osnivač Synergy Talents i profesionalni kouč.

Hans Buster Kako da pretvorite stres u pozitivnu energiju

Tokom događaja učesnici će uraditi brojne vežbe koje će im pomoći da stres prepoznaju, nauče kako da ga smanje i na kraju pretvore u pozitivnu energiju. Taktike koje će biti predstavljene pomoći će učesnicima da poboljšaju produktivnost, fokus i da svojom energijom inspirišu ljude oko sebe.

Učešće na događaju “Pretvorite stres u pozitivnu energiju” omogućeno je bez novčane naknade, a događaj predstavlja svojevrsni uvod u poslovne seminare koji će uslediti u prostorijama InCentra.

Synergy Talents se bavi koučingom, organizacijom seminara i treninga za pojedince i kompanije pomažući im da se razviju i podele sa drugima svoje talente van zone komfora.

Editors choice