Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Raskid sa nekim sa kim si provela duže vreme i vezala se za njega, liči na cepanje tkiva, koje posle toga sporo i teško zarasta. Čist rez je najbolji najbolji način – jedan potez, kojim postavljaš stvari na svoje mesto i koji zarasta brže i ostavlja manji ožiljak. Ali, da bi izvela čist rez, moraš da budeš načisto sa sobom.

Uveri se da si sigurna da nema smisla dalje ulagati u tu vezu

To je možda duga veza, u kojoj se već neko vreme udaljavate jedno od drugog i uglavnom ste nezadovoljni i nemate više strpljenja za partnera. Izbegavate susrete, provodite sa njim što je manje vremena moguće, ali ipak ste još uvek povezani – navika prisnosti i seks su čvrst lepak i to je ono što ćete izgubiti kad raskinete. Ali dobićete slobodu i rasterećenje od svega što vas je opterećivalo. Dakle, da li raskidom više gubiš, ili više dobijaš? Možda samo treba otvoreno da porazgovaraš sa partnerom o stvarima za koje želiš da se promene i da zajedno pronađete strategiju za popravljanje odnosa? Možda on uopšte ne zna šta tebi smeta, šta te sputava i nervira? Pre svega, uradi sve što možeš da se uveriš da li ima smisla nastavljati, ili je to samo gubljenje vremena. Imaj na umu da posle nema kajanja, odnosno, da kada budete raskinuli, onda je stvarno gotovo.

Budi poštena prema partneru

Ako si rešila da raskineš, ne dozvoli da on to čuje od nekog drugog – nekog ko će mu reći da te je negde video sa nekim drugim, recimo, ili od tvoje prijateljice koja će ga sresti i izlanuti se, u stilu “zar ste vi još zajedno” – reci mu kako se osećaš i šta nameravaš.

Izaberi najbolji trenutak

Kad si već odlučila, preispitala svoju odluku i uverila se da si sigurna da znaš šta hoćeš, trenutak je da razmišliš i o tome kako će se on osećati i da pokušaš da mu olakšaš.

To znači da treba da odabereš pravi trenutak za razgovor. On bi mogao da bude iznenađen i šokiran, jer možda uopšte nije ni pretpostavljao da nešto nije u redu – muškarcima se to često događa, da uopšte nisu svesni da je partnerka nezadovoljna i da se sprema da raskine. Zapitaj se, da on hoće da raskine s tobom, šta bi ti bilo najprihvatljivije? Verovatno, iskrenost i smirenost.

Editors choice