Znati kako da se igraš sa muškarcima znači da moraš da znaš kako da upravljaš situacijom, a da pri tome ne ispadneš previše naporna i zahtevna. Ali većina muškaraca kaže da ih te igrice smaraju i odbijaju. Pa, zašto i uprkos tome devojke i dalje igraju igrice? Da li muškarci zaista govore istinu? Igrice ih zaista odbijaju?

Kako da uspešno igraš igrice sa muškarcem?

Videli smo da se dešava u dejting svetu u filmovima, među našim prijateljima i na drugim mestima. Žene vole da igraju igrice, čak i ako im se tip sviđa.

Šta je to privlačno kod igrica?

Najpre, morate da znate da je razlog zbog kog igrice uspevaju taj što daje muškarcima nešto za šta moraju da se bore. Ipak, muškarci umeju da postanu egoistični i takmičarski nastrojeni. A svi znamo koliko muškarci vole izazov. Kada muškarac želi da zavede devojku i da je obori s nogu radiće to tako kao da ne priznaje nijednog drugog muškarca kao potencijalnu prepreku.

Uz osećaj ispunjenosti i sreće što je zaveo neku ženu, muškarcu se i ego pojačava. Ipak, on je taj koji je uspeo da osvoji devojku i u njegovim očima ga ovo stavlja na alfa-mužjak pijedestal. U svojoj glavi, on misli kako je skoro-pa-savršeni-muškarac u njenim očima, jer je uspeo da je obori s nogu.

112 Kako da se igraš sa muškarcima i da to bude u tvoju korist

Neka misli da je on taj koji je pobedio od armije udvarača

Kako da igrate igrice, a da sve uspe? 

Većina devojaka znaju da igraju igrice, ali ne znaju sva pravila. Bitno je da ne preteruješ sa igricama, jer će tip poludeti posle određenog vremena, tj. ako ga non-stop cimaš. Ako si ga držala na povocu sve ovo vreme, moraš pokazati maleni znak pažnje s vremena na vreme.

Comments