Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Šefica rukovodi – donosi odluke, organizuje, raspoređuje i određuje zadatke, upravlja svojim životom i bez oklevanja upravlja svima oko sebe, jer je navikla da preuzima odgovornost i da deluje, dok se drugi bave sumnjama i dilemama. Ovako se šefice nose sa stresom.

Ne gube živce (i poverenje u sebe)

Kad se pojavi nešto neprijatno i neočekivano, one to mirno primaju, razvrstavaju informacije i gledaju šta mogu da urade. One znaju da će se neko rešenje pojaviti ako ne paniče i ne nerviraju se, razmišljaju brzo i deluju odlučno. Kad kriza prođe, opuste se i dopuste sebi da osete slabost i strah i sve ono što su odgurnule u stranu da bi bile delotvorne i onda čestitaju sebi što su bile tako mudre i efikasne.

Ne prepuštaju se reakciji, nego osmisle akciju

Kad ih nešto naljuti, zbuni, izbaci iz koloseka, ne prepuštaju se besu ili suzama, nego naprave pauzu. Ostave sve i izađu u šetnju oko bloka da udahnu vazduh, da “izluftiraju mozak” i daju svom umu vremena da procesuira i složi informacije. Tako izbegavaju ishitrene reakcije i celim svojim bićem “izbroje do pet” pre nego što nešto preduzmu.

Dišu duboko

Prepoznaju stanje stresa i uznemirenosti i urade ono što svi treba da radimo često, a obično zaboravljamo – isprave kičmu, zažmure i dišu duboko. To rade pre važnog sastanka, prezentacije, pre donošenja odluke. Mnoge poznaju joga tehnike disanja, opuštanja i meditcije, jer pritisak savremenog života zahteva da raspolažemo metodama opuštanja i relaksacije, a one to znaju, usvajaju i praktikuju.

Editors choice