10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Šefica rukovodi – donosi odluke, organizuje, raspoređuje i određuje zadatke, upravlja svojim životom i bez oklevanja upravlja svima oko sebe, jer je navikla da preuzima odgovornost i da deluje, dok se drugi bave sumnjama i dilemama. Ovako se šefice nose sa stresom.

Ne gube živce (i poverenje u sebe)

Kad se pojavi nešto neprijatno i neočekivano, one to mirno primaju, razvrstavaju informacije i gledaju šta mogu da urade. One znaju da će se neko rešenje pojaviti ako ne paniče i ne nerviraju se, razmišljaju brzo i deluju odlučno. Kad kriza prođe, opuste se i dopuste sebi da osete slabost i strah i sve ono što su odgurnule u stranu da bi bile delotvorne i onda čestitaju sebi što su bile tako mudre i efikasne.

Ne prepuštaju se reakciji, nego osmisle akciju

Kad ih nešto naljuti, zbuni, izbaci iz koloseka, ne prepuštaju se besu ili suzama, nego naprave pauzu. Ostave sve i izađu u šetnju oko bloka da udahnu vazduh, da “izluftiraju mozak” i daju svom umu vremena da procesuira i složi informacije. Tako izbegavaju ishitrene reakcije i celim svojim bićem “izbroje do pet” pre nego što nešto preduzmu.

Dišu duboko

Prepoznaju stanje stresa i uznemirenosti i urade ono što svi treba da radimo često, a obično zaboravljamo – isprave kičmu, zažmure i dišu duboko. To rade pre važnog sastanka, prezentacije, pre donošenja odluke. Mnoge poznaju joga tehnike disanja, opuštanja i meditcije, jer pritisak savremenog života zahteva da raspolažemo metodama opuštanja i relaksacije, a one to znaju, usvajaju i praktikuju.

Editors choice