Isprva ste mislili da samo devojke iz holivudskih filmova mogu spopadati dosadni muškarci. Oni nikad ne odustaju. Oni su odvažni, samouvereni, a ta samouverenost jača i raste sa fizičkom privlačnošću. Ali eto, dogodilo se i vama. S novim vremenom, dolaze i novi načini “udvaranja”.

S druge strane, možete da se zanesete i upustite u vezu s osobom koja vam ne odgovara. Svi grešimo. Zato smo ljudi. A da li znamo da se sa tim greškama nosimo kao isti?

U oba slučaja problem je isti. I u oba primera ishod zavisi samo od vas. “Ah, šta da radim?”, pitate se. Znate onu narodnu: “Posle valjanja nema kajanja?” Kajanje grešku ispraviti neće. Ali vaša volja i spoznaja da ste pogrešili, pa čak i nošenje sa greškom, itekako hoće.

Beba

Kako se otarasiti muškarca, ako ne jednom bebom? Danas je sve više osoba koje ne žele decu, a čak i oni koji žele, nisu spremni na taj korak sve do svoje četvrte decenije. Tako je i sa muškarcima. “Šta to radiš?”, pita vas. “Sređujem sobu za bebu”, odgovarate. “Čiju bebu?”, sumnja na njegovom licu već poprima obličje histerije. “Pa, našu bebu, ludo!” Jedno je sigurno. Pristaće da ode i kupi krevetac. Ali se nikada više neće vratiti.

dragi trudna sam Kako da se otarasite pogrešnog muškarca

Comments