Mada se dosta govori o seksu, o najboljim pokretima u spavaćoj sobi, predigri i sličnim stvarima, niko ne govori o tome kako se ponašati posle seksa. Zbog toga smo odlučili da se temom pozabavimo upravo ovde.

Niko nije nepogrešiv i savršen, pa tako često dolazi do fijaska i u najlepšoj prostoriji doma – u spavaćoj sobi. Ako ste, međutim, već postali vešti u svemu što dolazi posle seksualnog čina, onda nema potrebe da išta menjate! Članak je više namenjen onima koji su često nervozni i ne znaju šta dolazi sledeće, pa, da bi izbegli tu čitavu konfuziju, predlažemo sledeće:

Maženje: Da! Prija i jednoj i drugoj strani!

Neki muškarci nisu dovoljno ekspresivni ili osetljivi, pa ne shvataju kako ova prelepa stvar funkcioniše. Budite svesni da će vam performans u krevetu varirati, pa će vam maženje doći kao dobra nadoknada. A, ako sve bude dobro – maženje će doći kao bonus! Mnogi su rekli da je osećaj kada ste prislonjeni uz nju, dok ste oboje znojavi i topli – nezamenljiv!

slika28 Kako da se ponašate posle seksa?

Ostanite u zagrljaju

Razgovor – zavisi od toga koliko ste raspoloženi

Ako smatrate da je razgovor odličan način da zadržite taj intimni momenat – onda, pričajte! Međutim, ja zaista nisam zagovornik ovako nečega. Radije bih se vratio na maženje. U ovakvoj situaciji, poneka reč šapnuta na njeno uvo, nešto slatko i nenapadno možda će biti najbolja stvar koju možete da uradite. A baš pričanje? Ne bih baš rekao.

Ne bojte se pokreta

Ovo je kao dodatak maženju. Ako ste srećni ishodom onoga što se upravo desilo, poneki poljubac u vrat ili rame još će više pojačati taj prelepi momenat. Naravno, niko ne može sa sigurnošću da vam kaže šta radi za koga, ali ovo se pokazalo kao odličan potez. Plus, ukoliko je devojka sa kojom ste spavali bila pomalo nesigurna oko cele priče, tj. ako je oklevala da spava s vama – poljubac, zagrljaj, i još malo maženja definitivno će joj poslužiti kao intimno-ljubavna terapija.

Samo jedite i smejte se nakon svega

Ovo je nešto što bi trebalo da radi za svakoga, čak i one osobe koje ne vole da budu (emotivno) intimne posle seksa. Postarajte se da imate nešto u frižideru. Imajte nekoliko čokoladica ili čak konzervi piva, čips, kolače, bilo šta. Bukvalno, sve može!

Ovo je najlakši način da razbijete tenziju momenata posle seksa koja može da nastane kada s nekim spavate prvi put. Griz nečeg slatkog odlično će poslužiti nakon što ste se iscrpeli. Lično, preporučio bih vam da imate nešto da pijete!

Ovi trenuci ne moraju da budu ozbiljni. Samo grickajte i pričajte uz smeh o pokretima koje ste napravili ili vi ili ona, a koji nisu bili dobri. Grickanje i šala na sopstveni i njen račun jedan je od najslađih i najboljih momenata za prekidanje tenzije!

Comments