Kad nekog nosite u srcu i duši, on je uvek sa vama i uvek možete da mu se obratite. U početku, jaka osećanja su dovoljna za ovu vrstu povezanosti, ali plima emocija donosi i sva ona zbunjujuća i teška osećanja, koja se tiču vas samih i koja treba da u tom odnosu sagledate i rasvetlite. Strah, nesigurnost, ljubomora – oni svakako ne doprinose toj unutrašnjoj povezanosti, ali tu je na prvom mestu, povezanost sa sobom, sa sopstvenim bićem. 

Praktikovanje povezanosti počinje sa svešću i razumevanjem da su živa bića sačinjena od energije i da nas energija sve prožima, na različitim frekvencijama – suština svega što postoji nalazi se u našem energetskom polju, na nekom njegovom nivou. Beskonačni duh povezuje nas, konačne, na način koji je teško pojmiti i koji nas ostavlja opčinjene i bez daha.   

Zamislite to – povezani ste sa ukupnim životom na planeti, umreženi ste, kao na internetu. Možete da osetite sva živa bića, koliko god hoćete široko, ako na to usmerite svoju pažnju i nameru. Isto tako, možete da osetite one koji su vam bliski i sa kojima ste emotivno povezani – putem pažnje i namere. 

Comments