8. Neke stvari nisu važne

Ako si već došla do tačke u kojoj razmišljaš o udaji, preispitaj svoje razloge. Da li je počela da te hvata panika što te stižu godine ili ima veze sa unutrašnjom željom da budeš nečija žena? Da li se plašiš da nikog drugog nećeš upoznati? Ako ovakvi i slični razlozi stoje kao glavni pogon tvoje želje za udajom – ne žuri toliko da pričaš o braku. Sve te stvari zaista nisu važne, sve dok si srećna. Ko zna šta te još čeka!

9. Razmisli o sopstvenim razlozima

Naravno, sve smo mi u svojim glavama nečije žene, divne mame, i sve dok je fantazija, sve izgleda lako i zabavno i svaka fantazija je puna osmeha i srećnih trenutaka. Međutim, pre nego što preduzmeš akciju i od svog momka stvoriš svog verenika, razmisli kako to menja tvoj život. Kada ste vereni, to vodi u brak, brak često ume da znači veliko odricanje za ženu, naročito ako radi – pored posla, imaćeš i kuvanje, spremanje, održavanje kuće – i to ne iza jednog nego iza dvoje! Ako te ljubav prema ovom muškarcu toliko pokreće, drži se tema o kojma smo već pričale!

Pet pogrešnih ubeđenja o ljubavi 2 Kako da ti dečko postane verenik (2. deo)

10. Dobro ga pogledaj

Pre nego što počneš da smišljaš uz koju haljinu ćeš najradije nositi svoj novi prsten, razmisli da li je on čovek kraj kog želiš da se budeš ceo život. Dok smo zaljubljene, njihove mane nam deluju preslatko i imamo tendenciju da u njima tražimo neke pozitivne momente, a često same sebe zavaravamo. Pogledaj dobro svog muškarca, razmisli o svemu što te kod njega nervira i dobro razmisli da li je to nešto što ti na duže staze neće smetati. Ako je odgovor ne – samo napred, osvoji svog tipa do tačke veridbe!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments