Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Naravno, u prvo vreme je sve zabavno i uzbudljivo – zaljubljenost donosi potrebu da upiješ u sebe svet druge osobe, niko i ništa ti ne treba, voljena osoba je beskrajni svemir, koji očarana istražuješ. Ali, prepuštanje navali osećanja i hirovima zaljubljenosti, najbolji je način da vezu potrošiš i pre nego što je izgradiš, kažu stručnjaci. Oni savetuju da ne prekidaš kontakt sa realnim životom i da se ne seliš u svemir druge osobe (koji pre ili kasnije postaje tesan za dvoje), već da ostaneš svoja i da vezu postepeno gradiš, dajući vremena sebi i partneru da se upoznate i prilagodite. Bliskost koju osećaš, delo je hemije među vama, a veza bi trebalo da se gradi na čvršćoj strukturi – zajedničkim vrednostima, ciljevima, interesovanjima – a da biste ih pronašli i razvili, potrebno je vreme. Pokušajte da ostanete razumni, iako ste zaljubljeni, uživajte u osećanjima, u strasti, u čežnji koju osećate kad voljena osoba nije pored vas – i živite svoj život kao i do sada, ne rušite mostove, ne zaboravljajte prijatelje, ne zapostavljajte svoje hobije i društveni život. Partner vam ne može biti sve, niti vi njemu, a ukoliko to znate i razumete na početku – jedan razlog manje za razočaranje i nesuglasice.

Nastavite da izlazite sa svojim društvom

Makar jednom u dve, tri nedelje – nemojte zaboraviti na svoj društveni život, onaj koji imate nezavisno od partnera, koji ste imali pre njega i kome ćete moći da se vratite, ako vam veza ne uspe. To nije prijatna pomisao, ali je realna. Zatim, partner sigurno ima svoj društveni život i ne želi da ga se odrekne (i ne treba) zbog vas, a ako ste sa tim u startu načisto (i u redu), onda nećete jedno drugom prebacivati kako ste se odrekli izlazaka i kako vas veza sputava u tom smislu. Ne izlazi vam se sa društvom, radije biste se mazili sa dragim, sami, bez ikog da vam smeta? Ipak izađite, shvatite to kao ulaganje u stabilnost svoje veze – jer, veza se gradi na temeljima koji se postavljaju u početku.

Bavite se svojim poslom predano i razvijajte karijeru

Ne bi trebalo da ikada dođete u situaciju da birate između karijere (poslovnog uspeha) i ljubavi (porodice, dece, privatnog života), jer možete i treba da budete ostvareni i ispunjeni u svim životnim aspektima. Razvijajte svoju samostalnost i nezavisnost, jednako kao što razvijate bliskost, poverenje i razumevanje u emotivnom odnosu. Jedno drugo treba da podstičete u tome i da budete navijači i obožavaoci, a ne faktor ometanja i sabotaže.

Editors choice