Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Neko je postao deo vašeg života, iako se niste ni nadali da će se to dogoditi. I taj neko je sasvim pristojan tip, ne najmanje zbog toga što se uopšte nije zbunio kada ste mu rekli da imate decu i izjavio kako bi voleo da ih upozna. Prošli ste kroz sumnje i dileme i najzad ste spremni da potvrdite svoj odnos i da novom partneru zaista date mesto u svom životu – a to znači i u životu vaše dece. Kako to da izvedete?

Pripremite decu

Nemojte praviti od toga neki veliki trenutak – deca prihvataju stvari onako kako su im one predstavljene, kad su mala. Njima možete prosto reći da mama ima momka koji je mnogo dobar i on želi da ih upozna i da se sa njima druži, pa ćete zajedno ići u poslastičarnicu, u park, u bioskop. Organizujte neku aktivnost koju deca inače vole i prijavite novog učesnika. Sa starijom decom ćete morati ozbiljnije da razgovarate i da odgovarate na nezgodna pitanja, pri čemu treba da budete sasvim iskreni. Nemojte ih kritikovati, ako negoduju i uopšte nisu srećni zbog vas – dozvolite im da izraze svoja osećanja i zamolite ih da uvaže vaša i da daju šansu vašem novom partneru.

Pripremite partnera

Vaš novi partner je verovatno već saznao ponešto o vašoj deci, ali za susret ćete ga pripremiti tako što ćete mu reći šta vole, a šta ne vole, koji sadržaji i igre su im omiljeni. Možete mu predložiti da manjoj deci donese neki poklon, kako bi “probio led” i opisati neke igre koje oni vole da igraju, kako bi se bolje snašao.

Editors choice