U redu, možda jeste još uvek rano da razmišljamo o jeseni, naročito zato što ovo leto ne možemo ni da pojmimo kao leto, ali kada su trendovi u pitanju – zapravo nikada nije rano. Jednostavno, moramo na vreme da se obavestimo šta nas čeka u narednim sezonama, a to se ne odnosi samo na fashion i beauty industriju, već i na enterijer i trendove koji se vezuju za njegovo uređenje.

S obzirom na to smo sa letom uradili šta smo uradili, vreme je da polako počnemo da planiramo aktivnosti za jesen, a pod tim naravno smatramo i uređenje svog doma kom je, baš kao i nama, potreban sezonski makeover. Ukoliko želiš da ove jeseni tvoj enterijer zablista novim sjajem, u nastavku otkrij koji su to trendovi najavljeni za narednu sezonu, a koje lako možeš da primeniš.

Jesenje lišće

Jednostavna ideja za uređenje enterijera koja očigledno odgovara samo jesenjoj sezoni, ali ako voliš da s vremena na vreme dom ukrasiš u skladu sa vremenskim prilikama ili datumom na kalendaru – zašto da ne? Jesenje lišće i grane lepog oblika možeš staviti u vazu umesto cveća, a možeš napraviti i određeni aranžman na zidu. Ovakva dekoracija će se odlično slagati sa prostorijama belih, krem i bež tonova, kao i prostorijama u kojima je dosta drvenih elemenata. Volimo taj rustični vibe!

Nijanse karamele i cimeta

Kada je reč o bojama koje će tokom jeseni biti najpopularnije u enterijeru, to su definitivno nijanse braon tonova, sa akcentom na karameli i cimetu. Ovakva paleta boja lako će se uklopiti u bilo koju prostoriju, dajući joj toplinu i stvarajući naš omiljeni jesenji cozy efekat. Kombinuj ove tonove sa bojom senfa, belom, puder roze i svetlom bojom drveta za potpun efekat.

Cigla

Trend vidljivih cigala nam se ponovo vraća kao način dekorisanja zida, kako u dnevnoj, tako i u spavaćoj sobi. Ovakav “nedovršen” izgled enterijera deluje jako šik ukoliko se pažljivo ukombinuje sa ostatkom nameštaja i detalja. Uz boju cigle najbolje se slažu bela i sve njene varijante, a ne zaboravi da prostor oplemeniš i određenim drvenim elementima i naravno biljkama.

Comments