Egzotične mediteranske lokacije obožavamo kada su u pitanju odmor i letovanje, ali zašto malo Mediterana ne biste donele i u svoj dom? Ako već niste imale prilike da letos negde otputujete, delić vesele, strastvene atmosfere juga možete oživeti i u svojoj kući, i to na tersi, balkonu ili dvorištu. Ima li šta bolje od odmaranja i uživanja na svojoj terasi, uz omiljenu kafu i zanimljivu knjigu, nakon dugog napornog dana? Verujemo da je odgovor negativan i zato vam danas predlažemo zanimljiv način za uređenje vašeg omiljenog mesta u kući, a reč je o mediteranskom stilu uređenja terase, balkona ili dvorišta.

Ako ste ikada bile u nekoj mediteranskoj zemlji onda znate da tamo vlada posebna prijatna i topla atmosfera koju bi trebalo da donesete i na svoju terasu. Dakle, tu bi trebalo da se osećate opušteno, pa ako volite da dosta vremena provodite na terasi, ne zaboravite da je opremite udobnim nameštajem. Boja drveta je najbolji izbor, ali takođe se možete odlučiti i za belu ili bež boju. U zavisnosti od aktivnosti koje organizujete, u smislu, da li volite da uživate same ili radije okupljate veliko društvo, odaberite praktične drvene stolice ili raskošne garniture u čije se meke jastuke prosto “utapate”. Svedene pastelne boje jastuka ili prugasti i mornarski dezeni su pravi izbor ukoliko volite mediteranski stil. Njega karakterišu još i plava, žuta, boja lavande i terakota, pa se vodite ovim nijansama kada je u pitanju izbor i najsitnijeg detalja.

Terasa Domus Oak Kako da urediš svoju terasu na mediteranski način Sahara 1 Kako da urediš svoju terasu na mediteranski način Rocky Kako da urediš svoju terasu na mediteranski način Pietra Grey Kako da urediš svoju terasu na mediteranski način Cotto 1 Kako da urediš svoju terasu na mediteranski način x Pietra Kako da urediš svoju terasu na mediteranski način
Comments