10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Za neke omiljeni deo dana, za druge užurbana jurnjava do posla, a za treće period dana kada spavaju dubokim snom, jutro je neizbežni početak svakog dana. Pretpostavljamo da se, ukoliko sve stavite na tas i razmislite želite li da prespavate polovinu dana, počnete ga u nervozi, ili harmonično i samouvereno krenete u svakodnevne bitke, odlučujete za ovo treće.

Jutro je najlepši deo dana, a kako bi ujedno bilo i najspokojniji, i kako biste se već po buđenju napunili potrebnom energijom, potrebno je da uložite minimum napora, uz koje ćete ga zavoleti.

jutro1 Kako da vam svako jutro bude dobro jutro

Smestite budilnik na drugi kraj sobe, i odaberite neku umirujuću melodiju. Ovako će vas njegova zvonjava postepeno probuditi, bez da vas grubo trgne iz sna bukom pored glave, a pritom ćete biti prinuđeni da se razbudite laganim hodom do njega.

Noću odstranite sve nepotrebne izvore svetlosti, poput televizora i telefona, a ujutru obezbedite svojim prostorijama dovoljno svetlosti koje će pomoći vašem telu da se privikne na ustajanje i početak novog dana.

Počnite svaki novi dan sa osvežavajućim mlazom vode iz tuša i izbalansiranim ukusnim obrokom. Ova dva pogonska goriva snabdeće potrebnom energijom i duh i telo.

jutro Kako da vam svako jutro bude dobro jutro

I za kraj, pronađite svoju strast. Kada ste bili mali, bili ste presrećni kada se probudite jer je to bilo vreme kada ćete gledati omiljene crtane filmove. Važno je da i danas nađete nešto što vas uzbuđuje, diže na noge i tera da entuzijastični ušetate u novi dan.

Uvek imajte na umu da je svaki dan i svaki njegov trenutak veoma vredan u vašem životu. Nema boljeg vesnika sreće od spokojnog jutra.

Jasna Stanić

Editors choice