Žene vole čvrstu ruku i muškarca koji preuzima inicijativu. Međutim, šta onda kada nam se dopadne baš onaj koji ćuti. Onaj koji se drži po strani. Onaj tip iz društva koji je možda i najslađi i deluje najzanimljivije, ali je teže s njim otpočeti konverzaciju nego otići na Mesec? U tom slučaju, morate se naoružati strpljenjem, igrati taktički i biti puni razumevanja za njegove potrebe. To su introvertni tipovi koji nekako uvek imaju šta da kažu, ali to ne govore. Kasnije, kroz konverzaciju s njima shvatimo da su beskrajno šarmantni i zanimljivi, inteligentni i zabavni. Ali doći dotle je najteže. Ukratko, imate posla sa stidljivim tipom.

Iniciraj razgovor

S njima nije teško, potrebno je samo da budete dovoljno uporne. Inicirajte razgovor, pa čak i onda kada ne dobijate povratnu reakciju – ne odustajte. Ti tipovi su izuzetno inteligentni (u većini slučajeva) i potrebno je samo da im pogodite “metu”, tj. da ubodete u temu koja ih zanima i vrlo lako ćete uploviti u razgovor s njima. Posle sve ide mnogo lakše. S druge strane, ne bi trebalo da budete napadne. Insistirajte na umerenosti.

Flert sa stidljivim de+¿kom Kako da zavedete stidljivog dečka

Smejte se što više, to će mu razbiti tremu

Budi nežna, prijatna i pristupačna

Njima je nežnost zaista potrebna. Oni se teško mogu opustiti u društvu devojke koja preglasno ili brzo priča, ne ostavlja prostora da iko drugi dođe do reči od nje. Devojka koja nije ženstvena teško da će privući pažnju jednog dečka koji je stidljiv. Budite nežne i osećajne, pune razumevanja i s lepim manirima. Kad kažem pristupačna, mislim na srdačnost i lepo ponašanje.

Ne žurite

Njima treba više vremena nego drugim muškarcima da se opuste i da vam se povere ili započnu nešto s vama. To su tipovi koji mogu biti nesigurni u sebe ili koji su jednostavno navikli da se drže po strani. Oni ne vole ništa burno, ishitreno i na brzinu. Pustite da prođe vreme tokom kog ćete se upoznati, tako će vam najlakše ukazati poverenje.

Comments