U svakoj vezi je dvoje. I oboje bi trebalo da se trudite da ta veza uspe. Mislim, ako vam je stalo. Ali, čim “ono nešto” izostane sa druge strane, jedno je uvek na gubitku, u dilemi treba li nastavljati ili ne, ima li poente. U suštini, sve se manje ili više može prevazići uz iskren i otvoren razgovor, ali šta kada je ljubav ta koja fali? I zapravo, kako da znaš da si u vezi ti ta koja više voli kada se čini da je sve u savršenom redu?

Retko ti postavlja lična pitanja

Koliko god da ste zajedno, ti o njemu znaš sve ili skoro sve, onoliko koliko ti je on otkrio. Ali i dalje nemaš utisak da on tebe poznaje i što je najgore – ni ne trudi se da te upozna! On ti nikada nije ili jeste ali retko postavio neko lično pitanje zahvaljujući kojem biste se zbližili. Njega prosto nije briga…

Ne uključuje te u svoje planove za budućnost

Da, žene ponekad umeju da preteraju sa planiranjem budućnosti, jer žure sa tim, ali neki trenutak u vezi je u potpunosti pravi za tako nešto. Međutim, ti jasno vidiš da tebe u njegovim planovima nema iako bi ti uradila sve za njega i uključila bi ga u svaki dan svog života, do kraja života!

Kako da znaš da li ti više voliš njega nego on tebe1 Kako da znaš da li ti više voliš njega nego on tebe?
Comments