Verujem da svaka od nas ima već dovoljno iskustva sa muškarcima, kao i neku svoju teoriju o tome kako da ih pridobije. Neke osvajaju, neke bacaju mamac, a neke jednostavno čekaju da budu osvojene. Igramo na kartu seksepila, otkačenosti ili inteligencije, i sve znamo koliko nam je važno, bez obzira šta je naš adut, da budemo primećene i željene. Saveti i priče sa drugaricama, od kojih svaka ima neki svoj trik, mogu da pomognu, mada suština privlačenja muške pažnje i nije toliko komplikovana. Evo o čemu je reč.

– Ne obraćaj previše pažnje na njega. Zašto? Jer to je suština muške psihologije – oni ne vole devojke koje se previše trude i dostupne su za njih 24 sata dnevno, i takve im, po pravilu, brzo dosade. Vole da se igraju mačke i miša, da “love”, da osvajaju, da se oni potrude oko vas! Zato se ne zalećite, već budite taktične i zainteresovane sa merom (bar prividno).

slika 120 Kako do muške pažnje?

Probaj “kuliranje”, možda upali

– Budi samouverena, zato što je stav pola uspeha! Kada si opuštena i sigurna u sebe zračićeš pozitivnom energijom, i on će poželeti da te ima. Govor tela takođe je veoma važan, pa se potrudi da ne klimaš glavom non-stop, ne držiš ruke u džepovima, ne gledaš u pod, i ne koristiš previše negativnih reči, jer sve to će odati utisak smušenosti i nesigurnosti.

Comments