Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

1/2

Savremena istraživanja sve češće potvrđuju ono što više volimo da smatramo predrasudama i prevaziđenim šablonima u muško ženskim odnosima. Dakle, neke od tih predrasuda koje muškarce prikazuju kao primitivce i predatore, sasvim su tačne, naučno dokazano. Dok se ne dokaže nešto drugo.

Muškarci žele da “iskoriste” žene – da odvedu u krevet devojku i imaju seks sa njom i da zatim zaborave na nju. Ne zanima ih kakva je ona osoba, ako njeni atributi zasenjuju ličnost, ili ako ga, u tom trenutku, samo atributi zanimaju. Žena od integriteta sa atributima, privući će mu pažnju i izazvati interesovanje, ali ako je on u “lovačkom modu” (samo bi da nešto kresne), zaključiće da to sigurno neće proći kod pametne i samouverene lepotice i radije će se okrenuti lakšem plenu. A to znači da će atraktivne i, hmmm, plitke devojke, lakše pristati na seks.

View this post on Instagram

Love love love ✨

A post shared by Kierstin Jones Photography (@kierstinjones) on

Ukoliko su manje pametne i nezavisne, lakše će progutati svaki mamac koji im baci – pašće na neku ofucanu priču, koju je ponovio sto puta, biće očarane laskanjem i komplimentima i biće mu lakše da ih “iskoristi”.

Muškarci su se vrlo malo promenili od vremena neandertalaca, zaključuju istraživači – oni su programirani da prosipaju seme, da šire sopstvene gene i da za to koriste lako dostupne žene. Njihovu će pažnju lakše skrenuti cura koja se ponaša glupo, koja deluje “jeftino” jer emituje zeleno svetlo – ona je dostupna i prolaz je otvoren.

Editors choice