O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Savremena istraživanja sve češće potvrđuju ono što više volimo da smatramo predrasudama i prevaziđenim šablonima u muško ženskim odnosima. Dakle, neke od tih predrasuda koje muškarce prikazuju kao primitivce i predatore, sasvim su tačne, naučno dokazano. Dok se ne dokaže nešto drugo.

Muškarci žele da “iskoriste” žene – da odvedu u krevet devojku i imaju seks sa njom i da zatim zaborave na nju. Ne zanima ih kakva je ona osoba, ako njeni atributi zasenjuju ličnost, ili ako ga, u tom trenutku, samo atributi zanimaju. Žena od integriteta sa atributima, privući će mu pažnju i izazvati interesovanje, ali ako je on u “lovačkom modu” (samo bi da nešto kresne), zaključiće da to sigurno neće proći kod pametne i samouverene lepotice i radije će se okrenuti lakšem plenu. A to znači da će atraktivne i, hmmm, plitke devojke, lakše pristati na seks.

View this post on Instagram

Love love love ✨

A post shared by Kierstin Jones Photography (@kierstinjones) on

Ukoliko su manje pametne i nezavisne, lakše će progutati svaki mamac koji im baci – pašće na neku ofucanu priču, koju je ponovio sto puta, biće očarane laskanjem i komplimentima i biće mu lakše da ih “iskoristi”.

Muškarci su se vrlo malo promenili od vremena neandertalaca, zaključuju istraživači – oni su programirani da prosipaju seme, da šire sopstvene gene i da za to koriste lako dostupne žene. Njihovu će pažnju lakše skrenuti cura koja se ponaša glupo, koja deluje “jeftino” jer emituje zeleno svetlo – ona je dostupna i prolaz je otvoren.

Editors choice