Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/3

Raskid je uvek težak i bolan, a emocijama (tuga, ljutnja, žaljenje, nedostajanje) treba vremena da se smire i izblede. A kako ćete se nositi sa raskidom, zavisi i od rasporeda zvezda pod kojima ste rođeni.

Ovan

Mnogo više pati nego što pokazuje i treba mu puno vremena da preboli raskid. Oni izgledaju sasvim kul, nastavljaju život istim tempom i ne žale se. Ali ljubavnu bol osećaju duboko i dugo i to znaju samo malobrojne bliske osobe. Ovnovi preboljevaju tako što nastoje da pronađu bilo kakvu satisfakciju, ciljeve koje treba da ostvare, pobede koje mogu da postignu na drugim životnim poljima. Veza je propala, ali život ide dalje, a oni sigurno nisu pasivni posmatrači, nego aktivni učesnici.

Bik

Ovaj znak kao prvo neće dozvoliti da dođe do prekida, ukoliko postoji i najmanja šansa da se veza spase. Tolerisaće mnogo toga, zarad udobnosti duge veze i učiniće sve što može da popravi stvari. Ali ako ipak dođe do prekida, ako bude ostavljen (a to je najverovatniji način na koji će se veza okončati), Bik će potražiti kompenzaciju – brzo će uleteti u novu vezu, u kojoj će po svaku cenu uspostaviti sklad.

Blizanci

Od svih znakova, oni najlakše podnose raskid, jer imaju neverovatnu sposobnost regeneracije i premeštanja svojih interesovanja na druge životne oblasti i na druge veze, pa makar i površne. Oni brzo zaboravljaju ružne stvari i nastoje da se zabave i skrenu tužne misli. Isprobavaće svoj šarm i menjati partnere, dok se opet ne zaljube, a to će se vrlo brzo desiti.

Rak

Najviše od svih horoskopskih znakova pati Rak – kad se veza raskine, raspada se svet i Rak ima osećaj da neće moći da nastavi da živi. Boluje, tuguje, pati, plače i raspada se – teško mu je i da oprosti izdaju i da preboli sve što bi trebalo da oprosti i otpusti i taj proces traje i traje. Dok ne sretne nekog ko iskazuje duboko razumevanje za njegovu napaćenu dušu i ranjeno srce. Ili dok se bivši ne predomisli i vrati – ali ako je neverstvo u pitanju, Rak to nikada neće oprostiti.

Editors choice