Lav

Lav neće sići sa svog prestola, čak ni da bi pokupio svoje srce koje se skotrljalo i razbilo u komadiće. Nikada neće priznati i pokazati koliko je povređen, a spreman je i da raskine vezu, presudivši da je bolje da on ostavi, nego da bude ostavljen, ne dajući šansu izvinjenjima i praštanju. Dobro je što im loša iskustva ne narušavaju pozitivnost i veru u ljubav, pa u sledećoj vezi neće “naplaćivati” svoje traume. Od bola se oporavlja hranjenjem i negovanjem svoje sujete.

Devica

Možda nisu mnogo emotivne, ali kad jednom nekoga prihvate, čvrsto se vezuju i raspad veze doživljavaju kao neuspeh – propalo je nešto što su gradili i u šta su ulagali svoje strpljenje i energiju. Devica pati kratko i burno, a zatim razum preovladava i životna rutina se nastavlja – to im pomaže da se brzo vrate u kolosek i nastave svoj život sa novom mudrošću i snagom.

Vaga

Za Vagu ljubav ima smisla dok je više uživanja i radosti, nego onih drugih nemilih i neminovnih aspekata odnosa. Ako osete da stvari izmiču kontroli, povlače se i same prekidaju vezu. Napuniće se novom energijom tako što će koketirati i flertovati na sve strane, ne zato što žele što pre da nađu novog partnera, već da bi se osetile poželjno, da dokažu sebi da su još “u igri” da mogu da biraju i da ih čeka još puno toga lepog i romantičnog.

Škorpija

Raskid pogađa Škorpiju teško i bolno i dovodi je do toga da se povuče u sebe i provodi dane u analiziranju i preispitivanju, a u tom procesu uvek pronalaze da je kriva ona druga strana. Teško im je da prihvate sopstvenu odgovornost, ali su zato u vezi veoma odane, posvećene i pažljive i nastoje da usreće partnera. Ako to ne uspeva, sigurno nije do njih. Škorpija pati u sebi i ne pokazuje svoju bol, osim kroz šalu na sopstveni račun, ali oporavak je neizvestan. Jedan brodolom – i Škorpija možda otkrije da je to jedini brod kojim je ikada bila u stanju da zaplovi.

Comments