Strelac

Strelac reaguje burno i pada u depresiju, kao da se više nikada neće oporaviti. Ali pošto sebe uvek stavlja na prvo mesto i sopstveno dobro mu je najvažnije, oporaviće se pre nego što misli da je moguće. Umeju da budu veoma uporni i da opsedaju partnera koji pokušava da raskine, ne dozvoljavajući mu da se izmakne iz odnosa – jer oni nisu još završili sa njim. Egocentričnost je način na koji preboljevaju i oporavljaju se.

Jarac

Jarčevi teško pronalaze partnere i čvrsto se vezuju, kad nađu osobu koja ih prihvata. Opiraće se prekidu veze na sve načine, ali ako ne mogu da poprave odnos i budu ostavljeni, teško da će sa nekim podeliti svoju skrhanost i bol. Svoje krize će rešavati sami, ćutke. Razmišljaće o svemu dugo, temeljno i analitično, potražiće stručnu pomoć, ako osećaju da ne mogu sami da izađu na kraj sa tim analizama, ali kad se jednom oporave, biće potpuno spremni za nove izazove i novu vezu, bez ikakvih emotivnih repova iz prošlosti.

Vodolija

Vodolija prihvata svoj deo odgovornosti za propast veze, baveći se dugo razmatranjem i analiziranjem odnosa. Teško zaboravlja, a još teže prašta, iako nikada neće priznati da u srcu nosi osvetoljubivost i bes. Posle raskida posvetiće se poslu, baciće se svom snagom na druga interesovanja i aktivnosti, a vreme će učiniti svoje – Vodolija inače ima svo vreme ovog sveta i nigde ne žuri.

Ribe

Kraj ljubavi je za Ribe, kao i za Rakove, kraj sveta. Posle raskida, nastaje dugo razdoblje pokušavanja da se pohvataju i sastave konci života, da se prevaziće osećanje izdaje i napuštenosti, da se oprosti sebi i preboli. Ribe mnogo plaču u društvu prisnih prijatelja i vode beskrajne razgovore o tome šta su mogle, a nisu i šta bi bilo da je bilo, ali rame za plakanje koje im prijatelji nude, jeste jedino što im pomaže da se ne raspadnu i da se polako vrate sebi.

Izvor fotografija: instagram.com/couple

Brankica Milošević

Comments