Vaga

Estete zodijaka, Vage cene lepe, autentične i neobične stvari, pa će idealan poklon biti slika (ili reprodukcija omiljene slike), knjiga koju su odavno želele da imaju, neki ukras koji izgleda čarobno i doprinosi romantičnoj atmosferi.

Škorpija

Sve što ima veze sa vatrom, za Škorpiju je neodoljivo, jer odgovara njenoj strastvenoj i romantičnoj prirodi. Svećice u kocki čije su stranice ogledala, koja, kad su sveće upaljene, izgleda kao da ih ima bezbroj (a ima ih samo četiri), velike mirišljave sveće, uz nekoliko pakovanja prskalica, umetnički stalak za sveću, vatromet, koji će ispaljivati u novogodišnjoj noći sa terase…

Strelac

Avanturista zodijaka, Strelac, više od svega voli putovanja i otkrivanje novih mesta i doživljaja. Previše je očekivati da svom Strelcu nabavite avionsku kartu za neko egzotično mesto, ali možete mu nabaviti zgodan ranac, ručnu torbu, neseser sa kompletom svega što je potrebno na putu, u malim pakovanjima.

Јarac

Vrednom i organizovanom Jarcu ćete teško pokloniti nešto što već nema, a potrebno mu je. Najpametnije je pitati ga šta mu treba i šta bi voleo da dobije od vas, a praktični Jarac će ceniti vašu pažnju i sprečiće vas da napravite pogrešan izbor – oboje ćete biti zadovoljni ovakvim aranžmanom.

Vodolija

Jedinstvene Vodolije vole jedinstvene poklone, one koji odgovaraju njihovoj autentičnosti, ekstravaganciji i ukusu. Nabavite neki umetnički upotrebni predmet, ili joj poklonite nešto svoje, čemu se uvek divi kad dođe kod vas, ili ga vidi na vama – to će biti pun pogodak.

Ribe

Ribe su ponekad osetljive do neuravnoteženosti – nabavite mirišljavu so za kupanje, eterično ulje za masažu, plišanu masku za spavanje (za pokrivanje očiju) – sve što će podstaći osobu u znaku Riba da se opušta, da neguje sebe i pruža sebi trenutke odmora i uživanja.

Pročitajte i ovo: Pokloni za Dan zaljubljenih – šta kupiti dečku?

Naslovna fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević

Comments