Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Kako izgleda kada poznate ličnosti žele da se sklone od celog sveta? Gde beže, kako izgledanju njihova mirna mesta, njihove oaze u kojima obitavaju i prikupljaju energiju za naredne periode? Takva savršenena i izolovana mesta potrebna su nam svima, međutim, možemo i pretpostaviti da su takva mesta za poznate ličnosti bajkovita na više načina.

Bella i Gigi Hadid su poželele da se od cele ove situacije, kojom je pogođen ceo svet zbog koronavirusa, sklone na neko sigurnije i mirnije mesto. Njihovo sigurnije i mirnije mesto podrazumeva kuću na farmi, koja je u vlasništvu njihove mame Yolande. 

One su prethodna dva meseca bile okružene domaćim životinjama, konjima, kravama i kozama. Uživale su u prirodi i nekako se čini vratile se nekim ljudskim osnovama. Ukoliko ovo nije bilo samo za instagram, one su iskusile te čari života na selu.

Ipak, unutrašnjost doma prilagodile su maksimalno sebi i sopstvenim potrebama, što je donekle naravno i očekivano. Možemo mi pobeći od naše realnosti i svege onoga na šta smo navikli, ali je vrlo verovatno da će nam te stvari nedostajati, što je sasvim i logično. Gigi je našla i savršen način da ispuni svoje vreme i u četiri zida.

Osim posla kojim regularno nisu mogle da se bave, čini se da u njihovom domu ništa nije nedostajalo i da njihove navike nisu ispaštale zbog trenutke situacije. To vidimo gledajući profil njihove majke Yolande, koja je napravila i svoj mini kutak za meditaciju. Okružena prirodom – Yolanda je istinski uživala tokom ove pandemije.

View this post on Instagram

❤️We’re praying for a miracle. Regardless of your religious or spiritual tradition… Dear God, At this moment of our fear and anguish, come upon us. May the body of humanity be filled with light May the mind of humanity be filled with love. May every cell of both body and consciousness be flooded with the divine. May those who are sick be healed. May those who fear and grieve and panic be comforted. And may all humanity be purified of the selfishness, greed and irresponsibility That in so many ways led to this. Bless the doctors, nurses, the scientists, the grocers, sanitation workers, the political leaders, manufacturers, and all those who are working so hard to save us. Please work a miracle in our minds and hearts And take the virus from our midst. Amen #GlobalPrayer  

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Koliko je samo predivno kada možete obedovati na otvorenom i dalje okruženi samo prirodom. Ovo im je možda bilo jedno od omiljenih mesta, jer i preko fotografije odiše mirom. Vetar koji piri, prisustvo životinja, vedro nebo, sunce i omiljene poslastice i porodica! Sve što je potrebno u ovim vremenima i sve što je potrebno za mir.

Kuća je unutra rustična, sve je gotovo napravljeno od drveta i kamena, ukrašena je različtim fotografijama, pre svega njihovim starijim fotografijama. Nismo baš imali mnogo prilike da vidimo kako izgleda do detalja samo unutrašnjost, ali su sestre Hadid i te kako delile fotografije iz kuće, te na nekima možemo da primetimo te detalje.

View this post on Instagram

(✿◠‿◠)

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Editors choice