Kako izgleda kada poznate ličnosti žele da se sklone od celog sveta? Gde beže, kako izgledanju njihova mirna mesta, njihove oaze u kojima obitavaju i prikupljaju energiju za naredne periode? Takva savršenena i izolovana mesta potrebna su nam svima, međutim, možemo i pretpostaviti da su takva mesta za poznate ličnosti bajkovita na više načina.

Bella i Gigi Hadid su poželele da se od cele ove situacije, kojom je pogođen ceo svet zbog koronavirusa, sklone na neko sigurnije i mirnije mesto. Njihovo sigurnije i mirnije mesto podrazumeva kuću na farmi, koja je u vlasništvu njihove mame Yolande. 

One su prethodna dva meseca bile okružene domaćim životinjama, konjima, kravama i kozama. Uživale su u prirodi i nekako se čini vratile se nekim ljudskim osnovama. Ukoliko ovo nije bilo samo za instagram, one su iskusile te čari života na selu.

Ipak, unutrašnjost doma prilagodile su maksimalno sebi i sopstvenim potrebama, što je donekle naravno i očekivano. Možemo mi pobeći od naše realnosti i svege onoga na šta smo navikli, ali je vrlo verovatno da će nam te stvari nedostajati, što je sasvim i logično. Gigi je našla i savršen način da ispuni svoje vreme i u četiri zida.

Osim posla kojim regularno nisu mogle da se bave, čini se da u njihovom domu ništa nije nedostajalo i da njihove navike nisu ispaštale zbog trenutke situacije. To vidimo gledajući profil njihove majke Yolande, koja je napravila i svoj mini kutak za meditaciju. Okružena prirodom – Yolanda je istinski uživala tokom ove pandemije.

Koliko je samo predivno kada možete obedovati na otvorenom i dalje okruženi samo prirodom. Ovo im je možda bilo jedno od omiljenih mesta, jer i preko fotografije odiše mirom. Vetar koji piri, prisustvo životinja, vedro nebo, sunce i omiljene poslastice i porodica! Sve što je potrebno u ovim vremenima i sve što je potrebno za mir.

Kuća je unutra rustična, sve je gotovo napravljeno od drveta i kamena, ukrašena je različtim fotografijama, pre svega njihovim starijim fotografijama. Nismo baš imali mnogo prilike da vidimo kako izgleda do detalja samo unutrašnjost, ali su sestre Hadid i te kako delile fotografije iz kuće, te na nekima možemo da primetimo te detalje.

Comments