Vitage fotografije, drvo i beli elementi su savršena pozadina za instagram poziranje. Bella je koristila svaki kutak da napravi zanimljiv sadržaj za društvene mreže. Posebno smo oduševljeni sofisticiranošću elementa u ovom domu.

Na nekim od Giginig sačuvanih storija mogu se videti i neki detalji. Gigi i Bella su se oprobale i u pripremanju hrane i to su rado delile sa svojim pratiocima. Zaista samo, ne samo kod njih dve, nego i kod većine drugih instagramera mogli da vidimo sasvim drugačiji sadržaj. Od pukog poziranja i konstatnih reklama, saznali smo nešto više o afinitetima, željama, pa i talentima raznih poznatih ličnosti.

Dok je Gigi pravila hleb, Bella je za to vreme bila posvećena poslovima u bašti. Da nije ovog karantina, ovakvu sliku zaista nikada ne bismo imali priliku da vidimo.

Porodica Hadid zaista zna kako da maksimalno uživa u trenutku i takvu poruku si i slale tokom ova dva meseca. Čini se da na njihovim profilima nismo videli ništa izveštačeno, videli smo prosečan život jedne porodice, koja samostalno prirprema hranu, koja je posvećena poslovima oko kuće i u kući, koja je posvećena svom imanju. Ovi momenti su blago, ne samo za one koji ih proživljavaju, već i za sve nas koji smo sa druge strane i koji posmataramo njihove posh živote kao nešto wow. Možda ipak nije sve u tome.

Naslovna fotografija: instagram.com/gigihadid

Jelena 

Comments