Biti u ljubavi sa oženjenim muškarcem od svih je osuđena kao obična švaleracija. Ti si u toj varijatni kučka, kurva, kradljivica muževa i tvoja osećanja se ne računaju. Ti treba da se stidiš i da se kriješ, jer se krešeš sa tuđim čovekom. To što ti njega voliš, a verovatno i on tebe (na neki način) niko ne uzima u obzir. Sama si kriva za svoj položaj, ćuti i trpi, kad već nemaš pameti i dostojanstva da se povučeš i da držiš dalje svoje kurvinjske šape od tuđih muževa.

Istina je da ti možda u početku nisi ni znala da je on oženjen, ili ti je servirao neku poluistinu, koju si prihvatila zdravo za gotovo i nisi je preispitivala, jer si bila spremna za ljubav i jer je on bio taj koji se pojavio i pružio ti nešto za čim si žudela. Fokusirana na ono suštinsko, potpuno si zanemarila to što je on još uvek u braku, formalnom doduše, ali svakako pred razvodom, ali eto, komplikovano je zbog dece i zbog finansija, ali svakako će se rešiti. Njega zanimaš ti, on voli tebe. I on se prema tebi ponaša tako da nemaš razloga da mu ne veruješ.

Jedino što morate da budete diskretni, ali to u početku ima šmek avanture – on dolazi po tebe na čudna mesta, vodi te po zabitim motelima, krijete se na poljskim puteljcima ka njivama i šumama i osećaš se kao da si ukrala od svih neku posebnu sreću i ushićenje za sebe, koje je utoliko veće što je uzbuđenje zbog krađe grozničavije. To je ljubav, sigurna si, jer on rizikuje sve da bi bio sa tobom, vi ste saučesnici u zločinu, povezuje vas nešto što je samo vaše i niko ne zna za to – čuvate svoju ljubav od svih koji bi je sigurno osudili i koji bi se čudili. Niko za tebe ne bi rekao da si takva – sposobna da nekome nešto ukrade.

ljubav 1 Kako izgleda ljubav kad tvoj dečko ima ženu
Comments