Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Ono što je dobro kod instagrama jeste to što možemo da zađemo malo i u privatnost poznatih ličnosti. I ne, ne mislimo na onu privatnost sa kim se viđaju, kome šalju poruke, sa kim se muvaju, iako nas i to nekada zanima, da se ne lažemo. Govorimo o onoj sofisticiranoj privatnosti.

Možemo da vidimo na primer kako neka manekenka izgleda bez šminke, kako se oblači za do prodavnice, kako joj izgleda kuća, kako joj izgleda kuhinja, šta ima u kupatilu, koje police, šta ima od proizvoda, kakav je raspored napravila u dnevnoj sobi. Jeste, to uglavnom zanima nas žene. Kako se to organizuju poznate ličnosti i imamo li nekih sličnosti? 

I onda smo naravno srećne kada vidimo kako neka influnserka razmišlja baš kao i mi i primetimo neke sličnosti između njenih i naših ideja. Posebno se iznenadimo kada primetimo, kako je neki dom prilično jednostavno i sofisticirano uređen. Jedan od takvih domova jeste i dom modela Rosie Huntington – Whitely. 

Njen smisao za lepo, luksuzno i jednostavno zaista iznenađuje. Minimalizam koji primećujemo u njenom stilu, svakako se preliva i na druge oblasti. Što je sjajno, jer u tom trenutku shvatama da je Rosie zaista kompletna ličnost i da je njen karakter utkan u sve oko nje. Fenomenalno je to što očigledno ne pušta mnogo drugima da joj određuju šta će kako izgledati, već vidimo da kod nje postoji putanja koju verno prati.

View this post on Instagram

How’s everyone doing today? 🤍

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Ovoj influnseri, između ostalog, možemo da pozavidimo na mnogo čemu, posebno na lokaciji na kojoj živi. Zar nije san većine nas da ima kuću na plaži i da se ujutru budi uz zvuke talasa, a oči da odmara gledajući u beskrajno plavetnilo koje jedino što radi jeste da smiruje i daje optimizam. Njen dom se nalazi u Malibuu, a ona živi sa verenikom. Prozori na njenoj trpezariji i dnevnoj sobi prostiru se od poda do plafona, jer ko bi realno sakrivao ovakav pogled bilo kakvim zidovima? Ono što primećujemo jeste da ovde nema mnogo boja, sve je minimalistički na prirodno. Drveni stolovi i nameštaj u nežno belim nijansama. Sve je pastelno i opuštajuće.

View this post on Instagram

The beach house 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

I njen garderober je naravno u skladu sa ostalim segmentima vile. Ovde su zidovi malo specifičniji, te vidimo poseban rad, ali se od jednostavnih i blagih boja ne odstupa. Bela boja dominira i u ovom delu njene kuće.

View this post on Instagram

Wardrobe daily 🖤

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Kremasti tepisi su ono što krasi njenu vilu. Sve slike koje ima u stanu imaju neko značenje i veoma su vredne. Tako je i sa nekim komadima nameštaja. Tako na primer Rosie poseduje stolicu švajcarskog arhitetke Pierra Jeannereta. 

View this post on Instagram

Livin cool

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Editors choice