Neonske boje su prošle godine ušle u modni svet “na velika vrata”! Modne piste, ali i ulice, bile su preplavljene ovim trendom, a dobra vest je da će biti aktuelan i ove sezone. Prethodne sezone smo neonske boje uglavnom imali prilike da vidimo u colour blocking kombinacijama, a ovog proleća i leta moći ćemo da ih nosimo na sasvim drugačiji način.

Neon & neutral 

Neutralne boje, poput bež i sive, nosive su u svakoj kombinaciji i uvek su aktuelne. Ove sezone svoju kombinaciju možete osvežiti neon detaljima, poput marame, šešira ili torbe. Pogledajte kako ove boje nosi jedna od najbolje odevenih žena na svetu Ruskinja Miroslava Duma (Miroslava Duma)!

Miroslava Duma Kako kombinovati neon boje

Miroslava Duma stil

Neon & print 

Dizajneri ove sezone sasvim neočekivano kombinuju neon sa neobičnim printovima poput animal printa ili geometrijskih šara. Ovaj trend će definitivno prigrliti oni najsmeliji! Jedna od najpoznatijih svetskih fashion blogerki – Kjara Feranji (Chiara Ferragni) takođe se dobro snašla u ovom stilu!

Chiara Ferragni Kako kombinovati neon boje

Kjara Feranji stil

 Neon & black’n’white

Crno-bela kombinacija je svakako must have ove sezone, bilo da se radi o prugama ili tufnama. Ono što je novost jeste da se savršeno nosi i uz neonske odevne komade.

Kombinacija ovih boja je zastupljena u kolekciji za leto 2013. modne kuće Hervé Léger.

Hervé Léger Kako kombinovati neon boje

Hervé Léger, summer 2013.

Neon & colour blocking 

Kao i prošle sezone, vašu colour blocking kombinaciju možete obogatiti neon bojama! Ovaj način kombinovanja neonskih boja svakako će doprineti tome da istaknete svoj preplanuli ten tokom letnjih meseci.

Letnji editorijal brenda DKNY obojen je baš ovim stilom!

DKNY Kako kombinovati neon boje

DKNY summer, 2013.

Neon & floral

Ove godine modne piste su preplavljene cvetnim dezenom. Naš predlog je da romantične, cvetne odevne predmete smelo iskombinujete sa neonskim bojama. Pogledajte kako to radi Gucci!

Gucci Kako kombinovati neon boje

Gucci summer 2013.


Ns za Dž tim (Kristina i Dunja): Volimo kupovinu – ali da prođemo jeftino, volimo ljude – ali samo zabavne, volimo hranu – ali smo uvek na dijeti, volimo modne trendove – ali one koje same postavljamo, volimo putovanja – ali najviše da se vratimo u naš grad, volimo blogove – ali najviše naš Ns za Dž, volimo Novi Sad – ali tu nema ali!

Comments