Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Postoje neki tipični načini na koje žene rade protiv sebe, svoje sreće i dobrobiti, a ovo su najčešći – ako pronalaziš sebe u nekim od ovih razloga, onda znaš šta treba da pokušaš da promeniš, kako bi živela kvalitetnije i ispunjenije.

Nesigurnost u sebe

Već znaš da je potrebno da naučiš da voliš i poštuješ sebe, a posledica te važne lekcije je, osim toga što ćeš imati više samopouzdanja, ređe biti nesigurna i osećaćeš se dobro zbog sebe, i to što će te drugi više poštovati. Svako uvažava one koji drže do sebe.

Neodgovornost prema zdravlju

Kad žena preuzme životne uloge koje zahtevaju da brine o drugima (deci, suprugu, roditeljima), dešava se da sebe stavlja na poslednje mesto i ne vodi računa o sebi, jer jednostavno ne stiže. Ako imaš zdravstvene tegobe, fizičke ili psihičke, nećeš moći normalno da funkcionišeš, a to znači da nećeš moći ni da brineš o bližnjima kako valja. Ignorisanje i zanemarivanje sopstvenog zdravlja je način da se iscrpiš i upadneš u veće i teže rešive probleme, a to je loše i za tebe i za sve oko tebe. Dakle, ako ti je u ovom životnom periodu briga o drugima prioritet, to je razlog više da povedeš računa o sebi, da bi bila u stanju da ispunjavaš taj odgovorni zadatak.

Editors choice