Ako ste mislili da ćete neke letnje stvari odložiti sa strane, grdno se varate. Kratki šortsevi su i ove zime must have, iako zvuči malo “kako ću ja da nosim šorts zimi, zar nije hladno”. Ne, nije! Znate kako kažu “trpi skote zbog lepote”, tako i vi. Mada, u kombinaciji sa grilonkama, kaputićima i džemperima, hladnoću nećete osetiti. Mi ćemo vam dati tri predloga kako da nosite šortseve zimi.

Nosite ih sa grilonkama

Ovo je jedna od stvari u kojoj ćete u isto vreme izgledati stylish i biće vam toplo. Izaberite crne, ili se odlučite za neku ludu boju. Nećete pogrešiti.

11 Kako nositi šorts u hladnijim danima

Nabavite lude helanke ili grilonke, upotpunite svoj autfit

Sako/Jakna

Stvari bez koje je jesen i zima nezaobilazna. Sako – za malo elegantnije prilike i jakne – za svaki dan. Nabavite odličan komad koji će pristajati uz vaš šorts i bićete super stilizovani!

21 Kako nositi šorts u hladnijim danima

Efektne jakne i sakoi

Čizme/Cipele

Uz odgovarajuću jaknu i savršene čizme imaćete autfit za kojim će se svi okretati. Zato je vreme da nabavite ludi par čizama, koji će savršeno ići uz vaš šorts i vašu jaknu.

3 Kako nositi šorts u hladnijim danima

Koji par čizama je vama omiljen?


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments