Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Pametniji popušta, znamo. Ali ponekad je možda pametnije prepustiti onom drugom da ispadne pametniji i terati svoje do kraja. Stvarno, kako se svađate? Da li ste uvek vi onaj dežurni pametniji, koji na kraju spusti loptu, jer su oni sa kojima se svađate uporniji, drčniji, bezobrazniji, tvrdoglaviji, tupaviji?

Nije li popuštanje način na koji se učite odustajanju? Jer, kad ste se već naprimali i upustili u svađu, imate li nameru da isterate stvar do kraja? I gde je kraj? Neke svađe traju danima, neke se gase samo da bi opet planule prvim povodom, neke traju godinama i decenijama.

Svađa je svakako besmislena, osim za one koji uspevaju da sve ostale nateraju da ispadnu pametniji. Da prvi popuste. One koji su naučili da “hvataju na dreku“ da šize, galame, optužuju i drame dok svima ne izađu na nos i dok ne dignu ruke. Samo ako ste takvi, svađa za vas ima smisla – tako postižete sve što hoćete. Izmorite protivnika, koji digne ruke jer shvati da ne vredi raspravljati, da se nećete urazumiti, da nećete uvažiti njegove razloge, ni postupiti prema njegovoj molbi ili zahtevu.

kako okončavaš svađu1 Kako okončavaš svađu

Editors choice