Trenirajte u društvu

U društvu je sve lakše. Pronađite ekipu koja vam odgovara i dogovorite zajedničke treninge. Zbog trenutne epidemiološke situacije možete ostati uskraćeni za odlazak u teretanu ili fitnes centar, pa su u tom slučaju online treninzi najbolja opcija. Konektujte se sa društvom preko neke od omiljenih aplikacija i trenirajte bez ograničenja – u vreme koje vam najviše odgovara i tempom koji vam najviše prija.

Nabavite svu potrebnu opremu

Kupite sve što smatrate neophodnim. Tegove, elastične trake, prostirku za vežbanje… Potrudite se da, iako vežbate kod kuće, obučete nešto u čemu ćete se osećati prijatno. Neka bude udobno, ali i lepo. Tako ćete se osećati sigurnijim u sebe i poželećete da vam te helanke stoje još bolje u budućnosti.

Slikajte se

Šta nas bolje motiviše od slika “pre i posle”? Zamolite nekog da vas fotografiše neposredno pred početak svog malog izazova i odredite sledeći datum kada ćete ponoviti postupak. Tokom treninga, između dva fotografisanja, dajte sve od sebe, a kada vidite razliku, poželećete da nastavite i da budete što bolji. Svaki mali napredak koji vidite motivisaće vas da ubuduće još bolje i savesnije vežbate.

Fotografije: instagram.com/samsays_pt; instagram.com/strongfitvibes

Jovana Dvornić

 

 

 

 

 

Comments