Postoji neko verovanje da se devojke zavode. Realnost je da devojke biraju muškarce kojima će dopustiti da uživaju u njima. Istina je da ti ne možeš zavesti devojku ukoliko ona ne želi da bude zavedena. Ali ipak nije sve tako crno-belo. Ima stvari koje možeš da uradiš kako bi bio predmet njenih snova.

Uspeh sa ženama ima jako malo veze sa ženama. Ima apsolutno svakakve veze sa tobom. Ovde ću opisati put muškarca zbog kojeg devojke vlaže, tačnije opusaću osobine kao i načine kojima ti, i bilo ko može da postane taj muškarac. Kao i većina životnih puteva i ovaj ima nekoliko staza. Podeliću ih u dve, jer sam sa njima upoznat. Verovatno ih ima još za koje ne znam.
Možeš da kreneš putem insinuiranja muškarca sa stavovima i verovanjima koji su atraktivni ženama, ili možeš da postaneš Muškarac čiji stavovi i verovanja su atraktivni ženama. Sve one su tu da iskalkulišu koliko vrednosti možeš da joj ponudiš. Naizgled ako ti se čini da mislim na novčanu, ovo nije predmet moje priče i mojih saznanja. Vrednosti možete podeliti na vrednosti generalno važne za njen život (preživeti i reproducirati) i na vrednost umeća da je voliš, jebeš, osećaš. Dakle stvari vezano za karakteristike tebe kao muškarca i vrednosti koliko je dobro podižeš u oblake, dok joj rukom objašnjavaš, nove obline, tajne, znanje, dok joj daješ sve što želi, vatru, ispod struka, dok je ložiš…

Kojim karakteristikama bi trebalo da posvetiš pažnju?

Vođstvo

Vodi, ni jedna žena ne voli da vodi, jednostavno na tebi je da je vodiš tamo kuda želi da ide. Na tebi je da odlučuješ putem kojim će te vas dvoje saznati istinu. Istinu o njoj, istinu o stvarima koje ćeš naučiti od nje, i istinu o vas dvoje. Samo ako je povedeš ka zadovoljstvu, ona će uživati u istom. Da je htela Muškarca koji slluša njene naredbe kupila bi pekinezera, isto tako da je htela nekoga ko će da je nadlajava i da bude agresivan uzela bi pit bula. Treba joj neko ko će da odlučuje, da zna šta je najbolje za nju, da se poveže sa njom.

Najbitnija stvar je da znaš da vodiš njene emocije. Ispirčaj joj sve što te pali u vezu nje, kaži joj kako vidiš vas dvoje negde daleko, na plaži, kako u more zvezda tonete, duboko, jako, baš kako ona voli, saznaj šta voli, oblikuj zadovoljstva prema njenim željama.

Vodi sebe, jako je bitno da ne tapkaš u životu. Mnogi, mnogi ljudi nemaju ciljeve u životu. Nemaju kontrolu nad svojim emocijama i ne znaju kuda idu. Tapkaju u mestu, pravdajući životnu situaciju Srbijom, manjkom vremena, znanja, sreće, a realnost je da je ceo svet u tvojim rukama. Jedino je bitno da li si ti pobednik koji ide putem života, ili si tapkaroš koji pravda svoje skakanje u mestu. Budisti imaju neku priču o reci života. Ili dopustiš i korisitš reku i njenu moć kretanja, ili kočiš potok i ona te zaobilazi. Koja ti je vizija, gde vidiš sebe, sada, sutra, za godinu dana, sve su to pitanja na koja ako nemaš odgovor, znači da nemaš vrednost muškarca koji vodi svoj život. Nađi svoju strast i svoj poziv. To je atraktivnije ženama od svih materijalnih stvari koje možeš da joj pružiš.

Ipak sutra, može drugaricama da kaže, wow, vidi kuda moj dragi ide, vidi šta ga čeka u budućnosti, on može da povede našu decu… Žene su dosta socijalno uslovljene pa moraš obratiti pažnju na njene drugarice, rodbinu, sa njima obavezno budi najveći papučar moguć. Ženska sujeta ide dosta duboko i stvari koje one međusobno podbadaju jedna drugu, me iznova i iznova iznenadi i produbi moju realnost mogućnosti. Da bi sprečio da te “sabotiraju” samo budi najveći papučar ikad, jer tada “drugarice” neće videti tebe kao pretnju, jer cool je da ona ima nekoga ko je sisa, to je baš “slatko”.

large Kako postati predmet njenih snova

To što si ti nešto sasvim drugo, to ostavi za vas dvoje da saznate i uživate, kada dođe vreme, iako nisam pobornik socijalnih maski, postoji vreme i mesto kada su one produktivne.

Vodi se svojim željama, definiši kakve devojka treba da ima osobine da bi krasila tvoj svet. Možda želiš da nađeš saputnicu koja će ti praviti društvo do kraja života, možda tražiš devojku na duže staze sa žejlom da produbiš svoja seksualna iskustva, možda želiš devojku da je zivkaš na seks. Same želje nisu bitne, koliko je bitno da znaš šta ti je cilj. Da znaš kakve osobine kod nje su ti bitne i da znaš da stojiš iza svojih želja.

Ljubav

Da bi dao i podelio ljubav, strast sa ženom jako je bitno da znaš da voliš. Da voliš, prvenstveno sebe. Ljubav prema sebi, je osnova tebe, sveta, svega. Ako ne voliš sebe, sigurno nećeš podeliti sa bilo kojom devojkom konekciju, nećeš moći da uđeš u nju, duboko, u njene snove, nećeš moći da je opustiš i dopustiš, da se prepusti tebi da je zadovoljiš. Jednostavno, ako nemaš osećanje vrednosti sebe kao najboljeg mogućeg muškarca za nju, ako ne voliš svaki dah koji uzmeš, kako planiraš tačno da njoj podariš orgazme koje će pamtiti celog života?

Svi bi hteli odmah “seksualne tajne” i trikove kako da prevare devojke i da insinuiraju da su “predmet njenih snova”. To vam neću pisati. Pisaću vam šta je osnova istih, pa da za godinu dana vi meni kažete šta ste sve naučili iz svega ovoga, šta su žene koje su predmet tvog života tebe naučile o uživanju. Dakle da se vratimo na ljubav prema sebi.

Ja volim svaki dah koji uzmem, volim kada se probudim, da osetim, sebe, vazduh, sobu, onaj tračak jutarnje svetlosti koji mi daje do znanja da krećem u svet. I ovaj dan ponovo. Volim to što imam. Volim kuću, odeću, hranu, vodu, volim sve što mi pomaže da uživam na većem nivou. Da uživam u momentu, u sada. Volim to što uvek idem tamo kuda želim, uvek se vodim slikom svojih želja i volim to što sam iskren sa sobom. Pa i sa drugima. Desiće se da će te neka devojka pitati nešto što ne želiš da joj kažeš. Uglavnom moj odgovor je “ne osećam se prijatno da ti odgovorim na to pitanje”. Isto tako poštuj njene granice i želje. Samo da znaš, prvi put kada kažeš devojci nešto u tom maniru, naljutiće se, pa ti uglavnom neće odgovoriti na sledeće pitanje iz revolta. Budi pametan, pitaj neku glupost!

Volim to što znam koliko vredim. Ne postoji čovek na svetu koji je vredniji od mene. E sada dosta je bitno naglasiti da nije “akcenat” na ponižavanju ničije druge vrednosti, ja poštujem sve žene i ostale ljude, ali je akcenat da sam ja, po mom mišljenju, najbolje što može da se desi bilo kojoj devojci. I to se oseti, kada je gledam, pitam, vodim, osete tu vrednost muškarca koji je siguran u svoj hod, pogled, ton, koji nije tu da insinuira nekog glumca kako seje “priče” u njenu facu, nego je tu da sazna, da li je ona moja nova mlada dama? Da li zaslužuje još 5 minuta mog vremena?

Osnova mene je ljubav. Sve ostalo, sve žene, su dopuna te ljubavi i produbljivanje uživanja u energiji, divnoj energiji koja svaka devojka ima u sebi. Uživanje u dodiru, mirisu, osmehu, stvarima koje me inspirišu, da je zovem, vodim, zadovoljim.
Ali teško je muškarcima da vide perspektivu sa moje tačke gledišta ako nemaju osećaj vrednosti sebe. Zato i kažem da je to jedna od najbitnijih karakteristika koje treba da istražiš i nađeš razloge zašto si ti najbolji.

Dodao bi samo da je ceo svet obeležen tvojim filterima kroz koje ti vidiš percepciju istog. Vodi svoj svet, tada ćeš povesit i nju, ka novim zadovoljstvima, iskustvima, obeleženi tvojim saznanjima. Retko koja žena može da odoli tome. Povedi njena osećanja.

Koja je najbitnija stvar u svakoj vezi, šta je to što ti možeš njoj da ponudiš kao afrodizijak koji će te izdvojiti od svih njenih prethodnih iskustava? Ja imam odgovor na ovo pitanje, ako nemaš, pod hitno postavi prioritet da saznaš osnovu vrednosti sebe samog.


Dejan Vizi veruje da bi svaki muškarac trebalo da dođe do saznanja da je najveća moć vladanje samim sobom i svojim emocijama. Na kraju krajeva, naš potencijal je jedina religija koja nam je potrebna u životu.

Comments