Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Emotivna prevara je teža od fizičke, slažu se žene. Muškarci obično bivaju povređeniji fizičkom prevarom i nisu u stanju da je oproste, dok žene češće prevazilaze fizičku prevaru partnera, ukoliko su uverene da partner u tome nije emotivno učestvovao i da ih i dalje voli.

Za nas, emotivna prevara je i kad se nekoj osobi divimo i maštamo o njoj, makar bila sasvim nedostupna i svaki kontakt sa njom realno neostvariv – ako smo zaljubljene u nekog glumca ili muzičara, u javnu ličnost (predmet maštanja mnogih) i same se osećamo kao da imamo šta da krijemo, a svakako o tome ne govorimo partneru.

U suštini, prevara je svaki oblik naklonosti ka nekoj osobi, koju krijemo od svog partnera, jer znamo da bi se zbog toga osećao nesigurno i da bi posumnjao u nas. Uglavnom smo iz tog razloga nepoverljive i sumnjičave kada su u pitanju prijateljice naših partnera – oni možda nisu svesni da tu postoji emotivni faktor, a one možda koriste njihovu nesvesnost, da bi im bile blizu i vršile svoj uticaj na njih.

Emotvna prevara nema baš jasne granice, ali neki znaci jesu jasni.

Skrivanje i laganje

Krijemo da sa nekim imamo komunikaciju – prećutkujemo i ne pominjemo naša dopisivanja i razumevanje koje smo uspostavili sa nekom osobom, kao i to da nam to unosi osveženje u život i da jedva čekamo da tu osobu vidimo. Pritom, veoma smo svesni da to što nešto prećutkujemo partneru, jeste laž i prevara, čim to zadržavamo za sebe. Pomisao da i on možda radi to isto, takođe je veoma uznemirujuća – i nas bi bolelo da to znamo, ma koliko sebi govorili da je to bezazleno i bezopasno.

Editors choice