Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Emotivna prevara je teža od fizičke, slažu se žene. Muškarci obično bivaju povređeniji fizičkom prevarom i nisu u stanju da je oproste, dok žene češće prevazilaze fizičku prevaru partnera, ukoliko su uverene da partner u tome nije emotivno učestvovao i da ih i dalje voli.

Za nas, emotivna prevara je i kad se nekoj osobi divimo i maštamo o njoj, makar bila sasvim nedostupna i svaki kontakt sa njom realno neostvariv – ako smo zaljubljene u nekog glumca ili muzičara, u javnu ličnost (predmet maštanja mnogih) i same se osećamo kao da imamo šta da krijemo, a svakako o tome ne govorimo partneru.

U suštini, prevara je svaki oblik naklonosti ka nekoj osobi, koju krijemo od svog partnera, jer znamo da bi se zbog toga osećao nesigurno i da bi posumnjao u nas. Uglavnom smo iz tog razloga nepoverljive i sumnjičave kada su u pitanju prijateljice naših partnera – oni možda nisu svesni da tu postoji emotivni faktor, a one možda koriste njihovu nesvesnost, da bi im bile blizu i vršile svoj uticaj na njih.

Emotvna prevara nema baš jasne granice, ali neki znaci jesu jasni.

Skrivanje i laganje

Krijemo da sa nekim imamo komunikaciju – prećutkujemo i ne pominjemo naša dopisivanja i razumevanje koje smo uspostavili sa nekom osobom, kao i to da nam to unosi osveženje u život i da jedva čekamo da tu osobu vidimo. Pritom, veoma smo svesni da to što nešto prećutkujemo partneru, jeste laž i prevara, čim to zadržavamo za sebe. Pomisao da i on možda radi to isto, takođe je veoma uznemirujuća – i nas bi bolelo da to znamo, ma koliko sebi govorili da je to bezazleno i bezopasno.

Editors choice