Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

Kupaći kostim je na prvi pogled ne tako važna krpica, ali prava istina je da ona može veoma uticati na ženino samopouzdanje, zato devojke širom otvorite oči prilikom biranja.

Saznajte kako da izgledate fit i pristojno u kupaćem kostimu, a mi ćemo vam otkriti tajnu: rešenje je u odgovarajućem modelu.

Bilo da volite jednodelne ili bikini kupaće kostime, važno je da izaberete onaj koji manifestuje vaš stil i koji prikazuje vaše telo u najboljem izdanju, sa akcentom na vrlinama, a koji donekle zamagljuje i pokriva vaše nedostatke.

316 Kako pronaći savršeni kupaći kostim?Kupaći kostim se kupuje kad ste u dobrom raspoloženju!

Biti raspoložen za kupovinu veoma je važno, a posebno ako se radi o delikatnom komadu odeće, kao što je kupaći. Ukoliko ste neraspoložene i kivne na sebe ili druge, nikako nije vreme za izbor kostima, jer ćete pronaći na svom telu million i jednu manu, a onda ste korak bliže depresiji.

Ne dozvolite da se osećate loše u svom telu i neka tom osećaju ne doprinese ni celulit na zadnjici, naduven stomak ili naslage sala na vašem telu. To je što je, pa hajde da sa raspoloživim materijalom pronađemo ono što odgovara našem telu.

Ignoriši veličinu

Bila to S, M, L, pa i da je XL, sve je za ljude, a konfekcijski brojevi nisu merilo gojaznosti, jer zašto bi inače postojala vaga?!

No, česte su greške kod konfekcijskih brojeva i to ne treba da te omete u potrazi za savršenim kostimom. Važno je da on tebe ne steže, ne useca ti se u telo i da se u njemu osećaš prirodno. Ne dozvoli sebi da kupiš bikini u kom se osećaš nelagodno. Ukoliko imaš problem sa naslagama na stomaku izaberi jednodelni kupaći kostim koji će ti stajati savršeno.

227 Kako pronaći savršeni kupaći kostim?Ne obaziri se na trendove

Ne obaziri se na trendove, jer oni nemaju nikakve veze sa načinom na koji tebi određeni model stoji. Koncentriši se isključivo na svoje telo, a onda i kroj istog. Može kupaći da bude lep koliko hoćeš, ali ukoliko tebi ne stoji, džaba sve. Budi iskrena prema sebi ili povedi u šoping drugaricu koja će ti pomoći u odabiru.

Laskavce ne vodi u šoping

Ljudi skloni laskanju poput dečka ili najboljeg prijatelja nisu preporučljivi kao društvo prilikom kupovine kupaćeg. Oni ti daju pogrešnu sliku o tvom telu, ali i o modelu koji ti (ne) stoji.

Odlična ideja je kupiti časopise koji nude uvid u različite modele i o onome što je trenutno trend.

Držite se osnovnih boja

Sa nekom od osnovnih boja nikada ne možete pogrešiti, jer su jednobojni kupaći kostimi uvek in. Ako se pitate da li da izabete praktičan i jednostavan kostim ili onaj šareni, unikatniji, uvek izaberite ono prvo.

412 Kako pronaći savršeni kupaći kostim?

Za svakog po nešto…

Modna industrija je napravila toliko toga da svako može naći model po svojoj meri.

Ukoliko niste obdarene, tu su push-up modeli, a kupaći kostimi sa korpom izbor je mnogih dama. Gornji deo može biti u obliku trouglova, da se vezuje oko vrata ili samo na leđima.

Ovi i mnogi drugi modeli pokazatelj su raznolikosti i velikog izbora.

Izbor je samo tvoj!


Violeta Stojanović

Editors choice