Recite mu šta očekujete od njega

Jasno mu stavite do znanja kakva su vaša očekivanja u vezi. On mora da zna šta očekujete od njega. Drugačije u vašoj vezi neće postojati nikakva ograničenja i smatraće da je u redu to što se dopisuje sa ostalim devojkama. Isto važi i za njega. Pitajte ga kakva su njegova očekivanja i šta smatra dozvoljenim, a šta ne.

Kažite mu da prestane!

Ako se on i posle vašeg razgovora i dalje dopisuje, možda je dobra ideja da mu otvoreno kažete da prestane. Imate pravo na to. On je vaš dečko, zar ne? Napravite kompromis. Ukoliko se vi ne dopisujete sa drugim momcima, neka on obeća da se neće dopisivati sa drugim devojkama.

Da li mu bezuslovno verujete?

Ovo pitanje morate postaviti same sebi. Da li ste sigurne da možete da mu verujete u svakoj situaciji? Da li ste sigurne da je on prava osoba za vas? Da li možete da mu verujete ako znate da se dopisuje sa drugima? Na ova pitanja morate same naći pravi odgovor.

SLIKA 35 Kako reagovati ako se vaš dečko dopisuje sa drugim devojkama

Poverenje je osnov svake veze

Razgovarajte sa njim

Ukoliko su vaši odgovori na prethodna pitanja bili potvrdni i ako smatrate da možete da mu verujete, vreme je za ozbiljan razgovor sa njim. Recite mu sve što vam leži na duši i dajte mu do znanja da ne želite da ga delite.

Zatražite da vidite poruke!

Konačno, ako ništa od prethodnih saveta nije funkcionisalo zatražite da pogledate poruke. Ako ništa nije zgrešio neće mu biti problem da to i uradi. Ako se protivi vašoj želji, to je znak za uzbunu. To znači da od vas krije nešto, da nije iskren i da ne možete imati bezuslovno poverenje u njega.

Izvori fotografija: venusbuzz.com, corkhypnosisclinic.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

Comments