Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Predstavljamo stvari koje možete da uradite kako biste prestali sa svađom i vratili izgubljenu romansu

Da li ste zaista poverovali da postoji deset magičnih trikova koji će vratiti vašu vezu na pravi put? Isto tako možete želeti čarobni štapić čijim zamahom će svi problemi nestati. Kažu da je ulaziti u vezu isto kao kročiti nogom u vodu na lokalnoj plaži. Jedan prevelik talas, pa se i najbolji plivači mogu udaviti. U svaku vezu treba uložiti truda. Ukoliko trenutno imate problema u vezi, evo nekoliko saveta kako se nositi s njima:

Nisi sama sa svojim glupim problemima Kako se izboriti sa problemima u vezi

Smanjite očekivanja

Kažu da je određen nivo očekivanja zdrav. Ali zar najveći broj očekivanja ne vodi razočaranju? Sama reč zvuči negativno: kod očekivanja jedan očekuje stvari, a drugi nije baš siguran koje tačno. Da, ako te stvarno voli treba da predvidi tvoje potrebe i želje. Problem je u tome što joj je na umu hiljadu prečih stvari koje bi mogle imati prednost u odnosu na vas.

Ono što čini stvari još gorim je činjenica da se stidimo priznati da nismo ispunili nečija očekivanja zato što bi to bilo kao odricanje kontrole nad delom sopstvenog života. Ako zavisim od tebe, to znači da se slažem da ti čuvaš (simbolične) ključeve moje sreće, dajući ti time osećaj dominacije. Netačno! Sa realne tačke gledišta očekivanja su sasvim normalne potrebe i težnje koje se konstantno komešaju i menjaju. Ukoliko kažete svom partneru koliko bi vam značilo da uradi nešto za vas, da li zaista mislite da bi uradila suprotno? Ključ veze je u komunikaciji!

Editors choice