Šta radite kad vas uhvati “neizdrž”, kad se uplašite da nikoga nećete naći, čak ni za seks? Da nikome niste privlačni i da je ljubav nedostižan ideal ili iluzija i da bi u ovom trenutku pristali na bilo šta, samo da osetite nečiji dodir? Kako izlazite na kraj sa seksualnom frustracijom, koja naravno, nikad nije samo nedostatak fizičkog kontakta, već nedostatak intime, nežnosti i razmene energije? Evo kako zvezde vide svaki znak u ovoj situaciji.

Ovan

Šaljete poruke svim bivšim “šemama” i flertujete sa onim ko prvi odgovori. A to obično nije onaj sa kim biste najradije obnovili varijantu. Povremeno se zapitate “šta ja to radim”, ali odmah tačno znate šta radite i kad ispunite aranžman, znate i odgovor na pitanje “šta mi je to trebalo”.

Bik

Preuzimate dejting aplikaciju koju ste izbrisali, jer ste se nadali da vam više nikad neće biti potrebna. Uopšte vam nije lako kad pomislite šta vas sad sve čeka, jer znate iz iskustva kako to ide. Ali, kad nema kiše, dobar je i grad – razmišljate praktično, praveći mentalnu zabelešku o kupovini kondoma.

Blizanci

Rešeni ste da prevaziđete tu slabost – to je samo iskušenje, a vama je dobro i dovoljni ste sami sebi i nikad u životu se niste bolje osećali. Možda se ofarbate u zeleno, ili ošišate na opasno, da osnažite svoje samopouzdanje. Ovo je najbolji period u vašem životu, šta?!

Rak

Manijački se bacate na posao, a ako, kojim slučajem posla nema dovoljno, da vas zaokupi celog dana, izmišljate ga. Paralelno pravite veliko spremanje (kad se poduhvatite ormana, znači da ste baš očajni), počinjete da čitate neku psihologiju (i roman, da vas odmori od razmišljanja), upisujete časove plesa… Sve je bolje nego tugovati u samoći.

Lav

Startujete svakog ko vam se imalo dopada – ako ste okruženi onima koji baš nisu vaš tip, nastojite da pronađete u svakome nešto osobeno, vredno i lepo. Kad biste mogli da uptrebite samo nečije telo, a da isključite ličnost, uradili biste to. Pošto ne možete, morate imati bar osnovno poštovanje prema ličnosti nekoga, čije ćete telo upotrebiti. I ne smirutete se dok to ne uradite.

Devica

Pojačavate trening. Proširujte aktivnosti, uvodite večernje šetnje, kontakt s prirodom, aktivno vežbate i krećete se. Ne pada vam na pamet da dozvolite svojim niskim porivima da vas gurnu u neki površan odnos, koji ne može da garantuje ni da će biti seksa, a kamoli dobrog seksa. Ne spuštate svoje kriterijume, već kanališete energiju – rešeno i energično.

Comments