Vaga

Maštate o uzbudljivim događajima, gledate omiljene ljubavne filmove pune naboja strasti, od kojih vam srce brže kuca, a bogami i suza ume da krene. Čitate ljubavno i erotsko štivo, jer to vas dovodi u pravo raspoloženje – odnosno, u stanje verovanja da će vam se vrlo brzo desiti nešto lepo i ushićujuće.

Škorpija

Rešeni ste da uzmete ono što vam je potrebno, a ako to znači otići u prvi kafić i za šankom startovati prvu osobu koja deluje iole pristojno, onda to i radite. Vaši nagoni su mašina koja mora da se podmazuje i održava i vi ste beskompromisni u tome.

Strelac

Nalazite utehu u bliskim prijateljstvima. Ali, vama treba mnogo utehe, pa ćete se obratiti onim prijateljima koji mogu da vam je pruže, ili sa kojima možete bar da osetite da ste doživljeni kompletno (i kao seksualno biće). Zapravo, vi nikad ne prekidate kontakt prijatelja s povlasticama, jer nikada ne znate kada će vam zatrebati.

Jarac

Uzimate situaciju u svoje ruke – to znači, okrećete se sebi i svom životu, stvarima koje vas raduju i opuštaju. Vi ste samodovoljni i samouvereni, niko vam nije potreban da vam bustuje ego i da vas gladi i hvali – znate da ste super, pa vam nije teško da budete super sami sa sobom.

Vodolija

Ne želite da podlegnete niskim strastima, pa koristite sve moguće tehnike preusmeravanja energije libida – od hladnog tuša, do meditacije, gašenja kompjutera (društvene mreže su suviše veliki izazov) i zaključavanja u kuću.

Ribe

Motate se naokolo, neodređeno se nadajući da ćete sresti nekog nežnog i slatkog, razmišljajući o svojim prošlim vezama i avanturama i o tome koga biste od njih sada najradije sreli. Izdaleka se poigravate pomišlju da tom nekom pošaljete poruku, ali odustajete, to je suviše brutalno realno za vas.

Naslovna fotografija: instagram.com/majorstreetstyle

Brankica Milošević

Comments