Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Ako odmah znate na čemu ste, jer vam osoba koja je zaljubljena u vas otvoreno izražava svoja osećanja, ta osoba sigurno nije Devica, Škorpija ili Jarac. Karakteristike horoskopskog znaka određuju i kako će se neko nositi sa probuđenim osećanjima i kako će se ophoditi prema objektu svoje zainteresovanosti.

Ovan

Oni će želeti da znaju sve o vama. Postavljaće vam brojna pitanja i imaćete utisak da su veoma zainteresovani – što i jesu. Mada nećete mnogo saznati o njihovim namerama, dok ne reše da ih izraze, osećaćete se posebno, zbog svega što ih zanima o vama.

Bik

Kad je za vas zainteresovana osoba u znaku Bika, ona će vas testirati. Imaćete utisak da vam ne veruje – i to je tačno. Ne još. Bik će držati gard, dok mu ne date razlog da ga spusti, jer želi da se uveri da može da se opusti i uživa.

Kako se ponaša svaki znak zodijaka na početku veze Kako se ponaša svaki znak zodijaka na početku veze?

Blizanci

Oni ne umeju da sakriju svoje interesovanje i jasno vam je da su zaljubljeni. Uoopšte, oni vrlo slabo kuliraju bilo šta što ih uzbuđuje, zanima i zanosi, a pogotovu ljubavna osećanja. Ako sumnjate da se za vas interesuje Blizanac, verovatno ste u pravu, što će se i potvrditi ako mu date i najmanji znak da ste raspoloženi da uzvratite.

Rak

Rakove karakteriše oprezna zaluđenost. Oni će vas zasmejavati i šarmirati, jer žele da uživate u njihovom društvu, ali ne žele da rizikuju da budu odbijeni, pa nećete biti sigurni da li samo žele da se druže, ili tu ima i romantičnih osećanja. Ako vam se sviđa Rak kome se vi sviđate, samo se prepustite, on će učiniti sve da se dobro osećate, da budete maženi i paženi. Njihova osećanja su duboka i trajna, ali treba im vremena da se uvere da neće biti povređeni.

Editors choice