Strelac

On će hteti sve da radi sa vama – animiraće vas maksimalno, želeće da izlazite, da obilazite kulturna događanja, da idete na izlet, da putujete zajedno negde gde nikada niste bili. Strelac želi da vidi da li možete da ga pratite i da budete „partner u zločinu“ jer njegova veza mora da bude dinamična, aktivna i zanimljiva kao i njegov život.

Jarac

Zanima ga stabilnost, organizacija, napredak i budućnost. Ako ne može da odredi kuda vodi eventualna veza sa vama, odustaće od vas. Ostaviće (sa žaljenjem) svoju zainteresovanost i zagrejanost i okrenuće se potrazi za nekim sa kim će znati na čemu je i kuda ide.

Kako se ponaša svaki znak zodijaka na početku veze3 Kako se ponaša svaki znak zodijaka na početku veze?

Vodolija

Vodolije su uvek obuzete svojim poslom – to je njihova najvažnija veza – i ako odvajaju vreme koje će provesti sa vama, to je siguran znak njihovog interesovanja. To vreme one žele da provedu osećajući se ispunjeno intelektualno i emotivno i biće pravi izazov i zadovoljstvo parirati njihovim širokim interesovanjima i otvorenosti.

Ribe

Ako je neka Riba zaljubljena u vas, odmah ćete to znati. Verovatno vam je već napisala pesmu i provela noći uzdišući i maštajući o vama. Kad se Ribe zaljube, to je odmah najjače i najdublje, njihova osećanja su preplavljujuća. Bićete počastvovani i ganuti time koliko ih inspirišete i šta su sve u stanju da urade zbog vas.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za decembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments