Lav

Lavovi su zaštitnički nastrojeni i vole osećanje pripadnosti. On nema nikakav problem da pripada vama, ali i vi treba da pripadate njemu. Ukoliko niste spremni da se obavežete, nemojte ga ohrabrivati, jer ćete mu povrediti ego, a to Lav ne oprašta. Ali vrlo je verovatno da će vas zavesti svojom harizmom i svojim nedvosmislenim stavom.

Devica

Nećete pogoditi da ste centar interesovanja jedne Device, jer ona vrlo uspešno sve kulira. Dok ne proveri da li je na sigurnom terenu, Devica će se prema vama ponašati kao i prema svima ostalima. U međuvremenu, ona obavlja svoje analitičke proračune i ako dobije zadovoljavajuću jednačinu, izraziće svoja osećanja otvoreno – biće prestrašena, ali učiniće to.

Kako se ponaša svaki znak zodijaka na početku veze2 Kako se ponaša svaki znak zodijaka na početku veze?

Vaga

Osoba u znaku Vage će postati neodlučna. Vage jesu veliki ljubavnici zodijaka, ali su isto tako veliki zastupnici mira i stabilnosti. Osećanja u njihov život unose disbalans i nemir i one će se boriti same sa sobom i neće biti sigurne da li žele da se prepuste toj uzbudljivoj, ali haotičnoj vožnji. Vage znaju da osećanja nije lako kontrolisati i usmeravati i ne žele da im robuju, ali na kraju neće moći da odbiju izazov. Iskustva sa njima su veoma intenzivna.

Škorpija

Škorpija će uspešno kulirati, ali ako primetite da obraća pažnju na vas, budite sigurni da vas posmatra i sprovodi opsežne detektivske aktivnosti. Odanost Škorpije se ne dovodi u pitanje, ali njoj je potrebno da bude uverena u vaše interesovanje i vernost, pa ako vam se sviđa neka Škorpija, uverite je da vam se sviđa samo ona, jedina na svetu.

Comments